Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

3
Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma

 


Betmens pret Supermenu: Taisnības rītausma / Batman v Superman: Dawn of Justice. 
Jaunākais «grāvēju grāvējs» režisora Zaka Snaidera izpildījumā (hitu 300 un Sargi veidotājs) turpina Detective komiksu sērijā balstīto filmu franšīzi, ko aizsāka 2013. gada Tērauda vīrs. Kā piedien šāda kalibra Holivudas ražojumiem, jārēķinās ar maksimālismu it visā – stāstījuma pārspīlējumos, specefektos un aktieru ansamblī. Filmā spēlē Bens Afleks, Eimija Adamsa, Džeremijs Aironss un citi. Neesmu redzējusi. No 25. marta.

oo Manas lielās grieķu kāzas 2 / My Big Fat Greek Wedding 2. 14 gadus pēc pirmās filmas dienaskārtībā atkal ir grieķu kāzas romantiskas komēdijas veidolā. Lai arī iepriekšējās lentes varoņu – aktieru pāra Nias Vardalas un Džona Korbeta – starpā aizvien valda sirsnība, pārējais – drudžains notikumu virpulis, kas atgādina etīdes no nekvalitatīvām situāciju komēdijām. Kino no 25. marta.

Filmu studijas Animācijas brigāde filmu dienas. Jaunākajiem skatītājiem paredzētā programma apkopos sešas studijā tapušās leļļu animācijas īsfilmas. Citā seansā izlase pieaugušajiem, tajā arī veltījums Arnoldam Burovam – Jāņa Cimermaņa veidotā «dokumentālā leļļu filma» Meistara slepenā dzīve. Kinoteātrī KSuns no 25. līdz 28. martam.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu