Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

8

Nedēļas notikumi Latvijā

Tā kā partijas nav izmantojušas Valsts prezidenta doto iespēju savā starpā panākt vienošanos par labāko jaunās valdības vadītāju, prezidents Raimonds Vējonis uzņēmies iniciatīvu uzrunāt potenciālos kandidātus valdības vadītāja amatam. 

Uzņēmums Mikrotīkls ziedojis miljonu eiro Bērnu slimnīcas fondam. Šis ir lielākais ziedojums, ko saņēmis fonds. Naudu plāno novirzīt galvenokārt onkoloģisko slimnieku ārstēšanas uzlabošanai, kā arī mazo slimnieku rehabilitācijai. SIA Mikrotīkls ir elektroniskās komunikācijas sistēmu ražotājs, kas darbojas ar preču zīmi MikroTik. Uzņēmums dibināts 1996. gadā, tas vienādās daļās pieder Džonam Mārtinam Tulijam un Arnim Riekstiņam.

Titulu Eiropas cilvēks Latvijā saņēmis Zvannieku mājas dibinātājs un vadītājs Juris Cālītis. Viņa atbalstītāji uzsver, ka Cālīša cilvēkmīlestība ir neizmērojama, izcelta arī saskaņa starp viņa vārdiem un darbiem. Tituls Latvijā tiek piešķirts jau 18 gadus. To saņem cilvēks, kurš ar saviem darbiem devis vislielāko ieguldījumu Latvijas vārda popularizēšanā Eiropā un Eiropas kopējo vērtību integrēšanā Latvijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu