Slikta būšana • IR.lv

Slikta būšana

35
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (35)

dzeris49 26.06.2015. 10.51

Ļoti trāpīgi.

Tur jau gan, īstenībā, aiz Āboltiņas un Brigmaņa muguras trūkst Lembergs, kam vienā rokā pātaga, otrā rokā konfekte, kaut, no otras puses, tagad jau skaidrs, ka, principāli, Āboltiņa no Lemberga daudz neatšķiras, tikpat bezprincipiāla demagoģe un karjeriste, kurai pirmajā vietā tikai un vienīgi savas personiskās interses.

Jā, intersanti, kas to kādreiz varēja domāt, ka V līdere, aizvērusi muti vai tikusi vaļā no visiem oponentiem savā partijā, kuri nu jau izskatās tikpat nozēlojami un tizli, kā Lemberga ZZS deputātiņi, uzsāks cīņu par preses un vārda brīvības ierobežošanu Latvijas mērogā, “vienotā ekstāzē” ar to cilvēku, pret kuru kādreiz cīnijās savulaik cerīga partija – JL.

Manuprāt, V metamorfozes, kurai īstais apzīmējums ir degradācija, notiek pat straujāk, kā, savulaik, TP degradācija, ieskaitot arī V “ierindas biedru” morālo degradāciju, par kādu iekšējo demokrātiju partijā vairs pat runāt nav nozīmes.

+9
-1
Atbildēt

1

    v_rostins > dzeris49 26.06.2015. 22.23

    dzeris49

    Kāda TP? Tie kropļi jau sen nopuvuši līdz LC čekas pederastiem un neviens no tiem nepelna kripatiņu žēlastības. Putina kuces, Zatļera, definētās “mazās fašistu valsteles” akceptēšana ir noziegums pret latviešu valsti un tautu.

    +2
    -5
    Atbildēt

    0

dzeris49 26.06.2015. 17.00

Mēs jau tos krievu kanālus nemaz negribam apturēt, vismaz, mūsu politiskā “elite” to noteikti negrib, gribam aizbāzt muti Latvijas kanāliem, kas atļaujas ko kritisku pateikt par Āboltiņu, Lembergu, vai vēl kādu no īstajiem Latvijas saimniekiem.

+7
0
Atbildēt

0

Valdis Eiserts 26.06.2015. 11.28

Savukārt, pretējā pusē līdz noziedzībai kūtrās žurnālistu galviņas, kas kremlinu tekstus pārpublicē netulkojot to saturu.

+8
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu