Neliela "Nakts vilku" grupa ieradusies Vācijā • IR.lv

Neliela “Nakts vilku” grupa ieradusies Vācijā

16
''Nakts vilki''. Foto: LETA/ITAR-TASS

Prokremliskāie baikeri nolikuši vainagu pie Sarkanās armijas pieminekļa Vīnē

Neliela grupa Krievijas prokremliskā motociklistu kluba “Nakts vilki” baikeru svētdien šķērsojuši Vācijas robežu, apliecinājusi policija. Kā izdevumam “Muenchner Merkur” sacījis Bādreihenhalles pilsētiņas policijas pārstāvis, grupā bijuši aptuveni 10 cilvēku. Pēc Krievijas amatpersonu teiktā, viņu nākamais mērķis esot Minhene, citē aģentūras LETA-DPA.

Jau ziņots, ka motociklisti devušies pretrunīgi vērtētā braucienā “Maskava-Berlīne” par godu tā dēvētajai Uzvaras dienai. Ceļā uz Berlīni viņi bija iecerējuši šķērsot Baltkrievijas, Polijas, Slovākijas un Austrijas teritoriju, bet Polija liedza viņiem iebraukt savā teritorijā, un arī Lietuva neļāva krievu motociklistiem šķērsot savas robežas. Vācija daļai grupas anulēja vīzas un trim cilvēkiem likusi griezties atpakaļ no Berlīnes Šēnefeldes lidostas. Krievija par to pieprasījusi Vācijas valdībai paskaidrojumus.

Ceturtdien, 30.aprīlī, ziņots par krievu motociklistu ierašanos Čehijā, bet vēlāk viņi caur Slovākiju ieradās Austrijā. Sestdien, 2.maijā, Vīnē viņus esot sagaidījuši aptuveni 500 cilvēki – gan atbalstītāji, gan ziņkārīgie. Pēc Austrijas ziņu aģentūras APA informācijas, ierodoties no Slovākijas, grupā bijuši 2 Krievijas pilsoņi un 20 viņu atbalstītāji. Kopā ar Krievijas vēstnieku viņi nolikuši vainagu pie Sarkanās armijas karavīru pieminekļa Vīnē.

“Nakts vilku” vadonis Aleksandrs Zaldostanovs ir Krievijas prezidenta Vladimira Putina sabiedrotais. “Nakts vilki” patrulējuši Krievijas okupētajā Krimā un tur vērsušies pret Ukrainas aktīvistiem, ar to izpelnoties Putina apbalvojumus. Klubs atbalstījis aicinājumus anektēt Krimu. “Nakts vilki” ir arī viens no grupējumiem, kas uzstājas kā Kremļa inspirētās fašistiskās trieciennieku kustības “Antimaidans” dibinātājorganizācija.

Komentāri (16)

v_rostins 04.05.2015. 14.17

Nakts vilku attīstības līmenis

https://www.youtube.com/watch?v=HFf3hYIb-Sc

+3
0
Atbildēt

0

aivarsk 04.05.2015. 13.54

Redziet – krievu smerdeļi Eiropā dara visu, ko grib! Vai tiešām nav neviena, kas tos noņemtu no trases?

+3
0
Atbildēt

1

    v_rostins > aivarsk 04.05.2015. 14.38

    aivarsk

    Redziet – krievu smerdeļi Eiropā dara visu, ko grib!

    ————–

    Vācijai tā ir nepamatota slimīga vainas apziņa, kas, es domāju, mainoties ģeopolitiskai situācijai, ar laiku izzudīs. Kas mūsu varturus, prokremliskos izdzimteņus, jobanos kolorado lenteņus, spiež klanīties Maskavai?

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

agrunte 04.05.2015. 14.10

Who cares…

Daudz interesantāka ir ziņa, ka pēc prognozēm uzvaras karoga sadegšana notiks tieši 9. maijā plkst. 12 Maskavas laika.

http://www.satview.org/spacejunk.php?sat_id=40619U

+3
-1
Atbildēt

7

    agrunte > agrunte 04.05.2015. 14.26

    Es neesmu pārliecināts, ka tā bija kopija. Kopija SKS jau atradās – kalab būtu jāsūta vēl vienu tādu pašu? Es sliecos domāt, ka sakarā ar apaļo 70 gadu jubilēju uz turieni sūtīja īsto karogu no muzēja.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    v_rostins > agrunte 04.05.2015. 14.32

    agrunte

    Kopija SKS jau atradās

    ————–

    Kad fašistu izdzimteņi, cilvēces atkritumi, saprata, ka izgāzušies, tikai tad izdomāja, ka karoga kopija SKS jau esot bijusi nogādāta iepriekš. Runa visu laiku bija tikai par kopiju.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    v_rostins > agrunte 04.05.2015. 14.14

    agrunte

    Tā bija “uzvaras karoga” kopija, bet vienalga loti simboliski. Vai kaut ko neatgādina?

    https://www.youtube.com/watch?v=oowdk2Xqhbg

    +3
    -1
    Atbildēt

    0

    agrunte > agrunte 04.05.2015. 14.49

    Nē taču, kopija tur jau atradās kopš pagājušogada maija. To jau vicināja kosmonauti kameras priekšā.

    http://www.rg.ru/2014/05/08/kosmos.html

    Un kurš tad būtu izmetis šo karogu ārā kopš 2014? Skaidrs, ka tas visu laiku atradās SKS. Tagad steidzīgi izdomāja tikai to, ka to nogādāja nesen aprīlī, nevis pirms gada. Lielākā daļa cilvēku taču nezina, ka karogs tur jau sen ir. Apmuļķot TV skatītājus ir viegli.

    Bet patiesība varētu būt nopietnāka.

    Ja viena kopija SKS jau ir, kalab sūtīt otru tieši tādu pašu? Ne velti kosmonauts Leonovs, kurš to karogi svinīgi nodeva, tagad tik stipri pārdzīvo, ka pat zaudēja spēju sakarīgi runāt.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    v_rostins > agrunte 04.05.2015. 14.58

    agrunte

    Patiesi dīvaini, bet ja viņi tiešām ir padirsuši relikviju, ko varētu pielīdzināt Kristus pīšļiem, tas priecētu bez gala. To mēs uzzināsim tikai, kad absolūtais ļaunums būs izbeigts.

    Во время запуска к МКС с космодрома Байконур ракеты-носителя “Союз-2.1а” с космическим грузовиком “Прогресс-М27М” (должен доставить на станцию копию знамени Победы)

    http://rus.delfi.lv/news/daily/abroad/progress-so-znamenem-pobedy-promahnulsya-mimo-mks-na-30-km.d?id=45896755

    “Ļaunas mēles” jau pajokoja, ka ar kosmosa kuģi viss tika izdarītas tīšām, lai pār zemes iedzīvotāju galvām 9. maijā nobirtu līdzi paņemtās “georgija” lentītes.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Bet > agrunte 04.05.2015. 16.58

    tas gan ir sitiens Putinam pa vārīgo vietu, ka tik maz to baikeru tikuši līdz Vācijai demonstrēties. Tīrā izgāšanās un vairāk nekas!

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    J.Biotops > agrunte 04.05.2015. 18.41

    Ja tiešām zaudēts būtu karoga oriģināls (pieņemot, ka tāds vispār bijis – par to netrūkst neskaidrību), to mēs diez vai kādreiz uzzināsim, un diženā krievu tauta – vēl mazāk. Viens viltojums vairāk vai mazāk neko nenozīmē, ja ar tādiem visa Krievzemes vēsture jau pārpilna.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu