Otrdien "Prāta vētras" atskaņo dziesmu no jaunā albuma • IR.lv

Otrdien “Prāta vētras” atskaņo dziesmu no jaunā albuma

31
Grupas publicitātes foto. Foto no "Prāta vētra" mājas lapas

Dziesmai “Ziemu apēst” ir interaktīvā mājaslapa www.ziemuapest.lv

Otrdien, 10.februārī grupa “Prāta vētra” klausītāju uzmanībai nodeva pirmo singlu “Ziemu apēst” no pavasarī gaidāmā jaunā albuma “7 soļi svaiga gaisa”, raksta aģentūra LETA. Dziesmas “Ziemu apēst” pirmatskaņojums notika “Radio SWH” ēterā plkst.8.15, bet dziesmas video versijas pirmizrāde plkst.8.20 bija skatāma “Lattelecom” televīzijā. Dziesmai “Ziemu apēst” ir izveidota interaktīvā mājaslapa “www.ziemuapest.lv“. 

Albuma koncerttūrē grupa dosies vasarā. “7 soļi svaiga gaisa” koncerti notiks 25.jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij, 31.jūlijā Ventspilī, Reņķa dārzā, kā arī 15.augustā Valmierā, Pauku priedēs. Noslēguma koncerts paredzēts 29.augustā, Rīgā, “New Hanza City” teritorijā, ko apsaimnieko “Pillar”. 

Berlīnē, “Hansa Studio”, ierakstītā albuma producents ir Alekss Silva, ar kuru grupa jau ir strādājusi pie albuma “Četri krasti” un dziesmām “Colder” un “Plaukstas lieluma pavasaris”. “Pēc eksperimentēšanas ar iepriekšējiem albumiem mums bija sajūta, ka gribam atgriezties pie “klasiskās” “Prāta vētras”, tādēļ izvēlēties producentu bija viegli. Viss labi salikās, Alekss bija brīvs, tāpat kā “Hansa Studio”, kur jau sen gribējām ierakstīties,” stāsta grupas dalībnieki. 

Šodien plkst.10 “Prāta vētra” sāk vasaras koncerttūres biļešu pārdošanu “eKase.lv“, tirdzniecības centra “Spice” informācijas centrā un koncerttūres pilsētu kultūras centru kasēs. Vairāk informācijas grupas mājas lapā

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu