Brāļu tauta • IR.lv

Brāļu tauta

33
NULL
Māris Bišofs

Komentāri (33)

ligakalnina 02.07.2014. 09.28

Francija, Vācija, utt., atlikusi trešā līmeņa sankcijas pret Krieviju, jo, sakarā ar to, ka Ukrainas armija atsākusi ATO,( un arī gūst panākumus), esot grūti izprast, tipa, kurš vainīgs, un kāda tur situācija, un vajadzīga vēl, vismaz, nedēļa, lai to noskaidrotu.

ASV pilnībā atbalsta ATO uzsākšanu, bet, Francija un Co esot norūpējušies par lielo upuru skaitu, un sasauc steidzamu apspriedi, ar Ukrainas piedalīšanos, Krievija arī piekrītot, ka noteikti nepieciešama uguns pārtraukšana un “pamiers”, jo arī esot norūpējusies par “ctb””., utt.

Pret sankcijām, patreiz, visvairāk iebilstot “pravoslavnijas” Kipra un Grieķija, kura pieprasot, lai tiem kompensē zaudējumus, ko tām nodarīs sankcijas, tikai tad tās piekritīšot.

Ir jau arī laba ziņa – ASV esot sākta masīva fraču banku pārbaude, dabiski, bez kāda sakara ar Mistraļu pārdošanu.

+14
0
Atbildēt

0

dro 02.07.2014. 09.42

Rumānija atklājusi, ka atrodas Putina draugu ielenkumā, tādēļ tai vienīgā izvēle kļūt par ASV draugu. http://newsru.com

Tā ir atbilde tiem, kuri spļāva melnu piķi par Latvijas piedalīšanos miera nodrošināšanu Irakā pēc tās okupācijas.

+11
0
Atbildēt

4

    ligakalnina > dro 02.07.2014. 15.34

    Z.Š. – labi pateici, ieliku tev plusu, ja varētu, ieliktu divus.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    gliters > dro 02.07.2014. 13.18

    “Afēru” var neatbalstīt – es arī uzskatu, ka ASV nebija Irakā ko meklēt vēl jo vairāk tāpēc, ka tiem, kas mentāli dzīvo Viduslaikos, dažadu “turkmenbaši” vienīgā saprotamā alternatīva ir šariats, nevis demokrātija – tad jau labāk Huseins, nekā vispasaules kalifāta cīnitāji.

    Diemžēl šobrīd ir tā, ka ASV ir mūsu vienīgais sabiedrotais pret Krieviju ( Eiropas maukas un gļēvuļi nupat rāda savu īsto seju) un sabiedroto attiecībās kaut kas ir arī jādod pretī – kaut vai līdzdalība Irakas “afērā”.

    +4
    -2
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > dro 02.07.2014. 13.29

    Bušs nav tas pats, kas ASV, tur jau atšķirība no Kreievijas, ka Krievijā Bušs būtu mūžīgs, ASV to nomainīja Obama, un Obamu nomainis nākamais.

    +3
    0
    Atbildēt

    0

    gliters > dro 02.07.2014. 14.56

    P.S. Redzi, nulle, Ukrainas piemērs rāda, ka mēdz būt situācijas, kad pacifisms ne tikai “nerullē”, bet ir pašnāvniecisks. Tā lūk…

    Pacifisti paliek dzīvi uz to rēķina, kas ir gatavi karot un mirt.

    +4
    0
    Atbildēt

    0

dace_ampermane 02.07.2014. 08.25

sovjietu troļļi CNN.

Tur parādījies viens kā Ločmelis. Viņš sevi nosaucis Gebalokis Panteleimonovich. Tur ir viņa maza fotogrāfija kurā viņš ir indiešu izskata ar dvieli ap galvu. Viņš raksta ka Ukrainas armija indē ukraiņus ar gāzu bumbām un sviež uz mierīgajiem iedzīvotājiem fosfora bumbas. Viņš dragā ločmeļa stilā viņa komentāri ir absurdi un dezinformējoši, tieši kā ločmelim, kremļa propogandistam.

+9
-4
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu