Trešdien Mežaparkā "Kings of Leon" koncerts • IR.lv

Trešdien Mežaparkā “Kings of Leon” koncerts

25
Publicitātes foto

“Kings of Leon” iesildīs britu rokgrupa “The Horrors”

Šovakar, 25.jūnijā plkst.20 Mežaparka Lielajā estrādē uzstāsies amerikāņu grupa “Kings Of Leon”, raksta aģentūra LETA. “Kings of Leon” iesildīs britu rokgrupa “The Horrors”. 

“Kings of Leon” sestā studijas albuma “Mechanical Bull” koncertturneja ir vērienīgākā un krāšņākā turneja grupas 15 gadu pastāvēšanas laikā. Mežaparka Lielajā estrādē fanus sagaida aizraujošs lāzeru šovs un īpaši atlasīta video kolāža no dažādiem grupas darbības posmiem. Norises vietas ieejas tiks atvērtas plkst.18, kad estrādes teritorijā darbu sāks arī ēdienu un dzērienu tirdzniecības vietas. Plkst.20.30 savu uzstāšanos sāks koncerta īpašie viesi – britu grupa “The Horrors”, pēc kuras uz skatuves kāps “Kings Of Leon”. 

Visi grupas “Kings of Leon” dalībnieki ir ģimenes locekļi. Par pirmā lieluma zvaigznēm “Kings Of Leon” kļuva pēc albuma “Only by the Night” izdošanas 2008.gadā. Ar šo albumu grupa radīja tādus hitus kā “Use Somebody” un “Sex On Fire”, kas ieguva popularitāti visā pasaulē. Pagājušajā gadā grupa laida klajā albumu “Mechanical Bull”, kuram veltīta šī koncertturneja. 

Koncerta organizatori aicina uz koncertu doties ar sabiedrisko vai velo transportu. Apmeklētāju ērtībām tiek organizēti papildu reisi 11.tramvaja maršrutā, lai pirms un pēc pasākuma apmeklētāji varētu ērti nokļūt no pilsētas centra uz Mežaparku un atpakaļ. Auto novietošana būs iespējama tikai “Rīgas satiksmes” oficiālajās stāvvietās. Sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību “Ergo” velosipēdistiem tiks piedāvāta iespēja atstāt velosipēdus apsargātā un apdrošinātā bezmaksas velonovietnē, kas atradīsies netālu no Mežaparka estrādes un darbosies no plkst.18 līdz pat koncerta beigām plkst.01. 

Lietussargus koncerta teritorijā ienest nebūs iespējams, un norēķini būs iespējami tikai skaidrā naudā. 

Koncerta biļetes nopērkamas “Biļešu servisa” un “Ticketpro” kasēs un internetā. Tās būs iespējams nopirkt arī pie ieejas koncerta norises vietā.

Komentāri (25)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu