Sestdien "Arēnā Rīga" uzstāsies Pīters Geibriels • IR.lv

Sestdien “Arēnā Rīga” uzstāsies Pīters Geibriels

26
Pīters Geibriels. Publicitātes foto

Skanēs Geibriela karjeras izcilākās dziesmas

Šovakar, 17.maijā plkst.20 “Arēnā Rīga” uzstāsies mūziķis Pīters Geibriels, raksta aģentūra LETA . Geibriels Latvijā ieradīsies turnejas “Back to Front” gaitā, iepazīstinot ar albumu “So”. Koncertā skanēs Geibriela karjeras izcilākās dziesmas, iekļaujot arī albumu “So” pilnā apmērā. 

Mūziķim uz skatuves pievienosies 1987.gada oriģinālsastāvs. “Mēs pasniedzam koncertu trīs daļās – gluži kā maltīti. Starteris būs mazliet akustisks, valdot līdzīgai gaisotnei kā mēģinājumos. Pēc tam pievērsīsimies pamatēdienam, kas ir vairāk elektronisks materiāls. Ja jūs šo “pārdzīvosiet”, tad saņemsiet saldo ēdienu ar albumu “So” pilnā garumā, tieši tādā kārtībā, kā tas sākotnēji bija iecerēts,” turnejas detaļas atklājis Geibriels. 

Respektablais ASV izdevums “Time” Geibrielu nodēvējis par vienu no 100 ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Geibriels kā grupas “Genesis” dalībnieks ir uzņemts Rokenrola slavas zālē un šogad saņēmis nomināciju šim apbalvojumam arī kā solomākslinieks. Savas karjeras laikā Geibriels ieguvis neskaitāmas mūzikas industrijas atzinības, tostarp trīs “Brit Awards”, sešas “Grammy” un trīspadsmit “MTV Video Music Awards” balvas.

Biļetes uz koncertu vēl nopērkamas www.ticketpro.lv

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu