Kozlovskis: Publiskos Latvijai nevēlamo organizāciju nosaukumus • IR.lv

Kozlovskis: Publiskos Latvijai nevēlamo organizāciju nosaukumus

20
Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis. Foto: Evija Trifanova, LETA

Ziņojumā būs arī skaidrojums, kāpēc šīs organizācijas ir nevēlamas

Jau tuvākajā laikā plānots publiskot Drošības policijas pārskatu par situāciju valstī, kurā, cita starpā, būs nosauktas arī Latvijai nevēlamās organizācijas, piektdien intervijā LNT raidījumā “900 sekundes” sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (RP).

Pēc Kozlovska teiktā, šajā pārskatā būs ne tikai organizāciju vārdi, bet arī skaidrojums, kāpēc viņas nav vēlamas mūsu valstī, vēsta LETA.

Igaunijas drošības policijā (KaPo) aprīlī publicēja ikgadējo izvērtējumu par drošības situāciju valstī, kurā norādītas konkrētas organizācijas, kas rada draudus valsts drošībai.

Kozlovskis raidījumā arī teica, ka pagaidām neesot novērojama aktīva ārvalstu personu iestūtīšana Latvijā, lai destabilizētu situāciju. To cenšas darīt pašmāju radikāļi, norādīja iekšlietu ministrs.

Komentāri (20)

ligakalnina 09.05.2014. 10.03

Labāk būtu, ja DP nevis publiskotu šo organizāciju nosaukumus, bet gan, likuma robežās, mēģinātu tās neitralizēt.

Un normāla loģika saka, ka, lai iefiltrētu šinīs organizācijāds savus aģentus, un savāktu pierādījumus, kas ļauj apsūdzēt šis organizācijas pretvalstiskā darbībā, sliktākais, kas var būt, ir atklāti paziņot, ka, tipa, “mēs jūs uzmanīsim”.

Un Kozlovskis, tā vietā, lai taisītu sev PR, paintersētos, kāpēc DP bija nepieciešami ārkārtīgi dārgi autiņi, pie kam, bez konkursa, pa stipri paaugstinātu cenu, un kāpēc DP darbinieki braukā ar tiem uz veikaliem, protams, ja tikai pietiktu drosmes, Straujuma, it kā, mēģināja, bet, esot rupjā veidā “pasūtīta”, nebāz savu degunu, kur tev nevajajag.

Pagaidām visi mūsu “slavenās” DP panākumi izpaužas kā draudi tai vienai tantiņa, kura, savulaik, uzrakstīja vēstuli Kalvītim, un vēl ar Jākobsona vajāšanu, kurš atklāja SC un Ušakovam nepatīkamus faktus, varbūt, protams, viss pārējais ir “valsts noslēpums”, par ko mums valstī var pasludināt jebkurš un jebko, ko nav izdevīgi palaist atklātībā, bet, dzirdēts par to nekas nav.

Mūsu DP, saprotams, strādā valsts labā, vienīgais, kas nav saprotams, kuras valsts labā.

+9
-1
Atbildēt

0

dzintarz 09.05.2014. 11.24

Kozlovskis: Publiskos Latvijai nevēlamo organizāciju nosaukumus

===========

Itkā šie nosaukumi jau sen nebūtu publikai zināmi…

+2
0
Atbildēt

0

silvija 09.05.2014. 10.03

O, visi četri urlacēni uz strīpas un liek mīnusus. Nu gatavais bērnudārzs, pie tam jaunākā vecuma grupiņa:))))))

+4
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu