ES un Ukraina piektdien parakstīs asociācijas līguma politisko sadaļu • IR.lv

ES un Ukraina piektdien parakstīs asociācijas līguma politisko sadaļu

27
Eiropas Savienības karogs. Foto: EPA/LETA

 

Eiropas Savienības (ES) līderi piektdien ar Ukrainu parakstīs asociācijas līguma daļu par politisko sadarbību, ziņo diplomāti.

Ukrainā plašā protestu kustība, kuras rezultātā Kijevā notikusi varas maiņa, aizsākās novembra beigās, kad toreizējais prezidents Viktors Janukovičs atteicās parakstīt asociācijas līgumu ar ES, ziņo LETA.

Lai paustu simbolisku atbalstu Ukrainas pārejas laika valdībai, ES līderi parakstīs līguma pirmo daļu ar Ukrainu piektdien, 21.martā, vairākus mēnešus pirms plānotā laika.

Kā iepriekš skaidroja Ukrainas premjerministrs Arsēnijs Jaceņuks, ES un Ukrainas asociācijas līguma ekonomiskā daļa tiks parakstīta vēlāk, tam tiks veiktas papildu konsultācijas.

“Bija bažas, ka līguma ekonomiskās daļas parakstīšanai būs negatīvas sekas biznesam valsts austrumos un tiem uzņēmumiem, kuriem ir ciešas saites ar Krieviju. Tieši tāpēc mēs pieņēmām lēmumu par papildu konsultācijām, lai secīgi parakstītu līguma ekonomisko daļu,” sacīja Jaceņuks.

 

Komentāri (27)

Inese 17.03.2014. 17.12

Zīmējums pa tēmu:

http://s1.bild.me/bilder/060112/285340345.jpg

p.s. “Kā iepriekš skaidroja Ukrainas premjerministrs Arsēnijs Jaceņuks, ES un Ukrainas asociācijas līguma ekonomiskā daļa tiks parakstīta vēlāk, tam tiks veiktas papildu konsultācijas.” Nu gluži kā Janukovičs tas Jaiceņuks darās ;)

0
-3
Atbildēt

8

    Inese > Inese 17.03.2014. 17.52

    Kaut kāda Baltic Defence College propagondonu 2004. gada publikācija. Pašam tev, Putra, tas neliekas smieklīgi?

    0
    -3
    Atbildēt

    0

    Inese > Inese 17.03.2014. 18.37

    Ķer svaigāku infu:

    Профессор: Латвия уже давно Failed state – провальное государство http://rus.db.lv/professor-latvija-uzhe-davno-failed-state-proval-noe-gosudarstvo-19625

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Inese > Inese 17.03.2014. 19.23

    Es tev sniedzu vēl nopietnāku autoru: Arturs Priedītis, Baltijas Starptautiskās akadēmijas asociētais profesors

    http://infoagentura.files.wordpress.com/2012/09/00163_arturs_prieditis.jpg

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    Jolanta Švābe (Stalidzāne) > Inese 17.03.2014. 21.41

    Par Priedīša kunga politiskajiem uzskatiem man ziņu nav, taču darba vieta liek padomāt. Baltijas Starptautiskās akadēmija (līdz 2006. gadam Baltijas Krievu institūts) ir Krievijas fonda “Russkij Mir” centra Latvijā uzturēšanās vieta. Savulaik tur apgrozījās tādi odiozi kadri, kā Mirskis un Gapoņenko.

    http://www.rebaltica.lv/lv/petijumi/krievijas_nauda_baltija/a/601/demokratijas_izplatisana_latvija_kremla_stila.html

    Vienkāršo tur studējošo vidū bēdīgi slavens ar savām mācību maksas iekasēšanas metodēm 90-to gadu stilā.

    http://www.pietiek.com/raksti/ka_biedrs_buka_nirgajas_par_valsti,_izglitibu,_jauniesiem

    BSA ir arī viens no lielākajiem slāviskajiem izglītības novirziena spameriem Latvijā. Protams, kaut kur jau cilvēkam jāstrādā, par to viņu nevaru nosodīt :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Inese > Inese 17.03.2014. 21.57

    Krotow tādi odiozi kadri, kā Mirskis un Gapoņenko

    ====================

    Ar ko ta’ šie tik “odiozi”?

    p.s. Labs un aktuāls Priedīša k-ga raksts:

    Latviešu nacionālā naida melnā diena

    16.martam faktiski vajadzētu būt latviešu nacionālā naida melnajai dienai pret vācu fašistiem. Vajadzētu būt tā, ka katru gadu 16.martā visā Latvijā latvieši vienoti demonstrē savu nacionālo naidu pret vācu fašistiem. Tā nav priecīga svētku diena, bet gan ir neizdzēšama naida melnā diena pret vācu fašistiem.

    Tādai melnai dienai ir obligāti jābūt latviešu kalandārā. Latviešu kalendārā ir obligāti jābūt melnai dienai, kas ir veltīta tautas naida apliecinājumam pret vācu fašistiem. Protams, tā var būt arī cita diena. Šai dienai nav obligāti jābūt 16.martam. Var izvēlēties arī citu dienu. Taču obligāti tādai melnai dienai ir jābūt latviešu kalendārā. Latviešu tautai obligāti ir jāapliecina savs naids vācu fašistiem. Tas ir jādara regulāri un nepārtraukti, kamēr eksistēs latviešu tauta kā vienots un suverēns etniskais kolektīvs.

    Iemesls tādas dienas nepieciešamībai ir konkrēts un loģiski neapstrīdams – vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Atkārtoju, pasvītrojot doto faktu: vācu fašisti gribēja iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! Vācu fašisti plānoja pēc savas uzvaras II Pasaules karā iznīcināt latviešu tautu kā nevērtīgu tautu! http://blog.artursprieditis.lv/?p=1749

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Anatolijs K. > Inese 17.03.2014. 19.14

    Ek, pietrūkst tev nopietnības un kompetences. Es tev sniedzu nopietnu autoru un avotu, bet ko tu?!… vispirms apsaukājies un tad ieliec kaut ko tādu…švaki.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

    Anatolijs K. > Inese 17.03.2014. 18.30

    locmelim>>>>Nenervozē. Saņemies! Kur tad palicis tavs asais prāts? Ja tev nav argumentu, labāk izmanto iespēju paklusēt. Saprotu ka šoks tev ir, jo Krievijas TV jau to neraida, un no tevis kā bandinieka šī informācija tiek slēpta. Iekopē kaut ko no savējo repertuāra. Tad pasmiesimies kopā!

    +4
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu