Kalnciema kvartālā blūza, džeza un elektroniskās mūzikas koncerts • IR.lv

Kalnciema kvartālā blūza, džeza un elektroniskās mūzikas koncerts

34
Grupa "Coolmans Report". Publicitātes foto

Uzstāsies grupa “Coolmans Report” un “Transformeri”, arī horeogrāfs un aktieris no Indijas – Aviks Parkūrs

Šovakar plkst.19 Kalnciema kvartālā brīvdabas koncertā uzstāsies divas grupas, kas apvieno jaunus un talantīgus Latvijas blūza un džeza “fusion” mūziķus, raksta aģentūra LETA. Koncertā uzstāsies grupa “Coolmans Report” un “Transformeri”, kuru sastāvā būs arī dejotājs, horeogrāfs un aktieris no Indijas – Aviks Parkūrs. 

Grupas “Coolmans Report” sapnis un mērķis ir mūzika kā mākslas forma, kurā attīstība un patiesīgums nevar tikt izsmelts. Uz skatuves mūziķi visu enerģiju pilnībā iegulda mūzikā, tādā veidā sasniedzot ikvienu klausītāju. Grupas īpašais un spēcīgais elements ir neatkārtojamā Riharda Kolmaņa balss. Mūziķi vēl ir Rīgas Doma kora skolas studenti, taču grupa pēdējā laikā jau sevi kvalitatīvi apliecinājusi, piedaloties dažādos mūzikas notikumos Latvijā. 

Savukārt “Transformeri” ir jauna muzikāla apvienība, kuras skanējumā ir saklausāma diezgan izteikta sintēze starp elektroniskās un improvizētās mūzikas pasaulēm. Sastāvā darbojas Latvijā zināmi jaunie mūziķi Oskars Račevskis, Jānis Rubiks, Rinalds Maksimovs un Rinalds Maksimovs. 

Vairāk informācijas www.kalnciemaiela.lv

Koncertā ieeja bez maksas.

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu