Ceturtdien Kalnciema kvartālā brīvdabas koncertu sniegs mūziķis Kārlis Kazāks • IR.lv

Ceturtdien Kalnciema kvartālā brīvdabas koncertu sniegs mūziķis Kārlis Kazāks

3
Mūziķis Kārlis Kazāks. Foto Evija Trifanova, LETA

Skanēs dziesmas no dažādiem dziesmu autora albumiem. Piedalīsies mūziķi Anete Kozlovska, Maija Ušča, Juris Kroičs un Māris Bīmanis 

Šovakar, 28.maijā plkst.19 Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertā uzstāsies dziesminieks Kārlis Kazāks, raksta aģentūra LETA. Uz skatuves skanēs dziesmas no dažādiem dziesmu autora albumiem – “uz manām plaukstām” 2007.gadā, “16 stundas” 2011.gadā, “gultnes” 2013.gadā, kā arī no albuma “un Viņa”, kas iznācis šogad. Koncertā Kazākam pievienosies mūziķi Anete Kozlovska, Maija Ušča, Juris Kroičs un Māris Bīmanis, kuri piedalījušies arī jaunākā albuma ierakstā. 

“Es nekāpju uz skatuves, ja tas nesola piedzīvojumus. Emocionālus, negaidītus, negribētus vai tikai sapņotus. Atrašanās uz vienas skatuves ar man apkārt esošajiem cilvēkiem dod man pilnīgi citu brīvību. Es paļaujos uz mūziķiem, kurus labprāt dzirdu ieskanamies manās dziesmās – manā ierasti privātajā teritorijā. Es ticu, ka mūsu piedzīvojumā mēs ielaižam arī klausītājus,” stāstīja Kazāks. 

Kozlovska ir dziesmu autore un izpildītāja. Viņa izdevusi solo albumu “Tik daudz” un spēlē grupā “Tramplīni”, kā arī ar balsi un klavieru skaņām iekrāsojusi Kazāka dziesmas jau trijos albumos. Ušča ir basģitāriste, kura pirms pievienošanās “un Viņa” jaunākā albuma ierakstam ir muzicējusi grupās “Hospitāļu iela”, “Gaujarts”, “Stūrī zēvele” un citās. Kroičs, kurš ir piedalījies visos četros Kazāka albumu ierakstos, esot īpaša personība uz Latvijas mūzikas skatuves, savulaik spēlējis grupās “K.Remonts”, “Jauns Mēness”, kā arī “Mielavs un pārcēlāji”. Savukārt Bīmanis Kazāka daiļradē esot neatņemama sastāvdaļa, jo piedalījies visos dziesmu autora albumu ierakstos, kā arī kopā ar dziedātāju muzicējis grupās “Oceanfall” un “Dull Doll”. 

Pasākuma laikā darbosies dažādas brīvdabas kafejnīcas. 

Ieeja pasākumā būs bez maksas. Vairāk informācijas Kalnciema kvartāla mājas lapā

Komentāri (3)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu