Radio darbinieci izrauga par LTV un LR apvienotā portāla redaktori • IR.lv

Radio darbinieci izrauga par LTV un LR apvienotā portāla redaktori

24
Latvijas Radio nams. Foto: Lauris Vīksne, F64

Konkursā par “Latvijas Televīzijas” (LTV) un “Latvijas Radio” (LR) apvienotā portāla atbildīgā redaktora amatu uzvarējusi līdzšinējā radio darbiniece Marta Cerava, biznesa portālam “Nozare.lv” pastāstīja LTV interneta portālu direktors Gatis Madžiņš.

Saskaņā ar konkursa nolikumu katru no pretendentiem žūrijas komisija, kurā bija viens neatkarīgais eksperts un pa diviem ekspertiem no LTV un LR, vērtēja pēc noteiktiem kritērijiem, teica Madžiņš. Kopvērtējumā Cerava ieguva lielāko punktu skaitu.

Septembra beigās tika izsludināts konkurss LR un LTV apvienotā ziņu portāla atbildīgā redaktora amatam, kurā pieteicās deviņi kandidāti.

Pretendentiem uz portāla atbildīgā redaktora amatu bija jābūt augstākajai izglītībai sociālajās zinātnēs, darba pieredzei interneta medijos un ziņu dienestā, kā arī projektu vadībā.

LTV un LR kopīga interneta ziņu portāla izveidei latviešu un krievu valodā šogad paredzēti 82 300 latu, kas abām raidorganizācijām piešķirti saskaņā ar Saeimā pieņemtajiem budžeta grozījumiem.

Jaunā ziņu portāla izveidi paredz Ministru kabineta programma sabiedrības saliedēšanas, nacionālās identitātes un valsts valodas pozīcijas nostiprināšanai, kas tapa šī gada pavasarī.

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu