Jaunās partijas "Uz priekšu, Latvija!" vadītājs būs miljonārs Bašarins • IR.lv

Jaunās partijas “Uz priekšu, Latvija!” vadītājs būs miljonārs Bašarins

13
Aleksandrs Bašarins. Publicitātes foto

Jūrmalas priekšvēlēšanu cīņai piesakās jauni dalībnieki

Jūrmalā izveidota jauna partija “Uz priekšu, Latvija!”, par kuras valdes priekšsēdētāju ievēlēts Jūrmalas uzņēmējs, futbola kluba “Jūrmala” prezidents Aleksandrs Bašarins.

Partija apvienojot aktīvus jūrmalniekus, Jūrmalas uzņēmējus, sportistus, Jūrmalā pazīstamus cilvēkus. Par to informēja partijas preses sekretāre Viktorija Pospelova. 

Valdē arī ievēlēti jūrmalnieki Latvijas Universitātes pasniedzējs Oskars Galanders un Kristīgās Akadēmijas pasniedzējs Mikus Solovejs.

Partijas “Uz priekšu, Latvija” mērķi esot Jūrmalas un Latvijas attīstība, sociāli neaizsargāto cilvēku aizsardzība, radīt priekšnoteikumus ārvalstu investīciju piesaistīšanai Jūrmalā.

“Mēs redzam Jūrmalu kā tūrisma Meku Baltijas reģionā – šeit ir iespēja apvienot gan aktīvo atpūtu, gan cilvēku rehabilitāciju,” saka Bašarins, kurš gribētu, lai Jūrmalas domes atbildīgie ierēņi vairāk rotētu, nevis bremzētu pilsētas attīstību.

Partija drīzumā sāks iedzīvotāju pieņemšanu, konsultējot un palīdzot juridiskajos jautājumos Tirdzniecības centrā “Līgo” Kauguros, Raiņa ielā 112b.

Kā zināms, Bašarins pats vairākkārt bijis Jūrmalas domes deputāts, uz domi startējis no vairākām partijām – 2001.gadā Jūrmalas domes vēlēšanās kandidējis no Labklājības partijas saraksta, 2002.gadā kandidējis 8.Saeimas vēlēšanās, 2003.gadā kļuvis par Latvijas Pirmās partijas biedru un 2005.gadā Jūrmalas domes vēlēšanās kandidējis jau no Latvijas Pirmās partijas saraksta.

Bašarins arī dāsni ziedojis pašreizējā Jūrmalas mēra Gata Trukšņa nu jau likvidētajai partijai LPP/LC.

Turklāt zināms, ka miljonārs Bašarins, kuru laikraksts “Dienas Bizness” 2008.gadā minējis 100 Latvijas pelnošāko uzņēmēju sarakstā, ir dāsns ziedotājs arī Latvijas Pareizticīgajai baznīcai. Tā pagājušajā gadā Latvijas Pareizticīgās baznīcas metropolīts Aleksandrs Bašarinu apbalvojis ar Svētā svētmocekļa Rīgas arhibīskapa Jāņa III pakāpes ordeni.

 

Komentāri (13)

janazakovica 20.09.2012. 12.15

basarins jau vienas velesanas jurmalaa nopirka..ar iegutu mandatu dabuja n-tas jurmalas zemes un uz kuram par par maskavas ebreju naudu uzcelaa majas..pagaidam no jurmalas basarins ir tikai nemis un veiksmigi nopelnijis naudu..un kapec nepameginat velreiz..?

+9
0
Atbildēt

0

Janka, Janic 20.09.2012. 11.06

liekas buus ušakovs-2….. buuvees sociaalismu arii Juurmalaa, investori no austrumoiem utt

+6
0
Atbildēt

0

Ilona Auziņa 20.09.2012. 13.22

Uz priekšu Latvija pretī Krievijai, tāds būtu īstais šīs partijas nosaukums. Protams ka Jūrmalā vēl zem priedēm zemes ir daudz ko iztirgot ārzemniekiem no Krievijas un citām NVS valstīm un ko vispār iztirgot, tāpēc šie bašarini tur var nodibināt vēl daudzas ienesīgas partijas lai atņemtu mums mūsu zemi un valsti. Bet mums atliek tikai noplātīt rokas likumi šitiem ir labvēlīgi, faktiski priekš tādiem arī rakstīti.

+4
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu