Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

2
Diktators
Kristīne Simsone

 

ooo Diktators / The Dictator. Politnekorektais āksts Saša Barons Koens ir atgriezies izdomātas Tuvo Austrumu valsts diktatora Aladīna veidolā. Netaktiski un vulgāri joki birst kā no pārpilnības raga. Lai gan Aladīns melno joku popūrijā nepārspēj savu priekšteci Boratu, ASV un Tuvo Austrumu neveselīgās attiecības apspēlējošā filma tomēr ir ellišķi smieklīga, un Koena spēja izņirgt stereotipus ir vērā ņemams komiķa talants. No 18.maija. 

oo Kas gaidāms, kad gaidāms bērns / What To Expect When You’re Expecting. Uz grūtnieču padomu grāmatas bāzēta romantiskā komēdija apspēlē piecu pāru dažādās situācijas. Lai gan dažos brīžos joki smieklus neraisa, bet atstāj vieglu neveiklības sajūtu, nav iemesla sacīt, ka šī lente kaut kādā ziņā būtu sliktāka par citiem šā žanra veikumiem. Romantiski komisko gabalu cienītājus, domājams, uzrunās aktieru ansamblis, kurā ir arī Kamerona Diaza un multimāksliniece Dženifera Lopesa. Kino no 18.maija. 

ooo Leģendārais vikings Tors / Legends of Valhalla. Thor. Islandē veselus septiņus gadus animēta filmiņa par jaunu kalēju zelli, kura lielās ambīcijas tandēmā ar nejaušībām noved viņu pie pasaules glābšanas. Animēta action filma brīžam atgādina Holivudas episkuma caurstrāvotos lielbudžeta izstrādājumus, taču prātīgākā un maigākā veidolā, ar stipri mazāk vardarbības. 3D skatāmviela ģimenei. No 18. maija. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu