Domubiedri • IR.lv

Domubiedri

6
Pirms diviem gadiem neliela saujiņa domubiedru pulcējās uz sapulcēm mums draudzīgi atvēlētā mazā grāmatnīcā Robert’s Books. Plānoja žurnāla Ir pirmo numuru. Toreiz mēs bijām desmit. Tagad ar mums kopā ir tūkstošiem domubiedru.

Ir domubiedru sanākšanā emociju pārpārēm kā ļaužu zālē – satraukums kā pirmajā randiņā, savējo sajūta kā lielās radu kāzās

Palladium koncertzāle nespēja uzņemt visus, tāpēc apkopojam spilgtākos mirkļus, lai 7.februāra pasākums ir visu domubiedru kopīpašums.

Kad pirms diviem gadiem veidojām Ir, mēs nesākām tukšā vietā. Zinājām, ka ir cilvēki, kuriem vajadzīga neatkarīga un dzīva saruna par Latvijā un pasaulē notiekošo. Ticējām – jūs atsauksities. Tā arī notika, un šo gadu sagaidām jau ar septiņiem tūkstošiem abonentu, tāpēc nolēmām, ka pienācis laiks satikties. Lai pateiktos par jūsu atbalstu, kas ir vienīgais Ir pamats. Lai sajustu kopību. Lai piešķiltu idejas labiem darbiem arī ārpus žurnāla lappusēm.

Ir domubiedru ir daudz, taču šis ir tikai sākums, un katrs no jums aicināts pielikt roku, lai mūsu pulks turpina augt.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu