Eltona Džona koncerts Rīgā pulcējis 10 300 skatītājus • IR.lv

Eltona Džona koncerts Rīgā pulcējis 10 300 skatītājus

27
Eltons Džons Rīgas koncertā. Foto: Lita Krone, LETA

Ar koncertu Rīgā britu mūziķis atklāja savas turnejas Austrumeiropas posmu 

Britu mūziķis Eltons Džons šoreiz Rīgā savā koncertā pulcējis 10 300 skatītājus, aģentūru LETA informēja koncertaģentūras “FBI” sabiedrisko attiecību koordinators Kristaps Kārkliņš.

Mūziķis ceturtdien uzstājās “Arēnā Rīga”. Šī viņam bija jau trešā viesošanās reize Latvijā. Eltons Džons pirms koncerta atzina, ka viņam ir prieks atgriezties Rīgā, pēc tam sniedzot vairāk nekā 10 000 skatītājiem gandrīz trīs stundu garu koncertu.

“Gandrīz trīs stundu ilgajā priekšnesumā, aizkustinošajām balādēm “Don’t Let the Sun Go Down On Me”, “Sorry Seems to be the Hardest Word” un “Candle in the Wind” mijoties ar enerģiskajiem hitiem “The Bitch Is Back”, “Bennie and the Jets” un “Crocodile Rock”, klātesošie tika pilnībā aizrauti mūziķa pasaulē. Ar savu enerģisko priekšnesumu 64 gadus vecais mūziķis pierādīja, ka viņu arī tagad var dēvēt par Raķešvīru,” atzina koncertaģentūras “FBI” direktore Inga Kadeka.

Koncerta vidusdaļā mūziķis izpildīja arī trīs kompozīcijas no jaunākā albuma “The Union”, kas ierakstīts kopā ar amerikāņu dziesmu autoru un izpildītāju Leonu Raselu. Tieši Leona Rasela daiļradi Eltons Džons min kā vienu no radošās iedvesmas avotiem.

Ar koncertu Rīgā britu mūziķis atklāja savas turnejas Austrumeiropas posmu. Pēc Rīgas koncerta mūziķis savu turneju turpinās, uzstājoties Lietuvā, Krievijā, Ukrainā, Slovēnijā, Singapūrā, Jaunzēlandē un Austrālijā.

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu