Nagla pagaidām lasīs lekcijas LU • IR.lv

Nagla pagaidām lasīs lekcijas LU

28
Žurnāliste Ilze Nagla vēlēšanu naktī. Foto: LTV
Māra Miķelsone

Atalgojums neesot vienīgais iemesls, kāpēc žurnāliste pamet LTV

Pazīstamā LTV žurnāliste Ilze Nagla pirmdien strādā pēdējo darba dienu televīzijā un tuvāko mēnesi grasās strādāt Latvijas Universitātē, lasot lekcijas, nevis sabiedrisko attiecību jomā.

Par to Ir.lv informēja žurnāliste, sakot, ka grib atvilkt elpu un tad domāt, ko darīt tālāk.

Vaicāta par darba maiņas iemesliem, vai ir tiesa, kā bija iepriekš minēts, ka viņa darbu atstāj neapmierinošā atalgojuma dēļ, Nagla teica, ka tas neesot galvenais iemesls. Nagla pieradusi laiku pa laikam kaut ko pamainīt. “Piederu pie to radošo cilvēku kategorijas, kuriem ik pa laikam gribas darīt jaunas vai vismaz citas lietas,” norāda žurnāliste.

Vaicāta, vai iemesls varētu būt tas, ka žurnālisti neapmierina LTV vadība, viņa atbildēja – ar vadību sadarbojamies labi.

LTV raidījums „De facto” savu darbu turpinās, saka Nagla, tikai šonedēļ būšot mazliet grūtāk, jo žurnālists Jānis Geste atrodas komandējumā, tāpēc visa slodze ir žurnālistei Ingai Šņorei.

Jau ziņots, ka Nagla iesniegusi atlūgumu un, kā vēstīja portāls „Kasjauns.lv”, turpmāk strādās sabiedrisko attiecību nozarē.

LTV viņa nostrādājusi četrus gadus. Nagla iepriekš bijusi SIA “Microsoft Latvia” sabiedrisko attiecību vadītāja, bet kopš 2007.gada augusta ir viena no “De facto” veidotājā.

Komentāri (28)

Una Grinberga 19.09.2011. 12.56

Izskatās, ka turpmāk visus LTV raidījumus režisēs un vadīs Kots ar Gailīti :)

+6
0
Atbildēt

1

    Ligiña Doniña > Una Grinberga 19.09.2011. 13.00

    un nez, vai pirms Panorāmas ik pa brīdim būs redzams Ventspils logo ar tekstu par nākotni:)?

    +5
    0
    Atbildēt

    0

Ieva 19.09.2011. 13.06

Nagla ir viena no tā žurnalistēm, kam sensācija ir svarīgāka par morāli. Fakts ir jāizrok, nerēķinoties ne ar ko. Mums, protams, visiem patīk, ka notiek atmaskošana, notiek izvešana tīros ūdeņos utt., taču gribētos redzēt arī korektumu attiecībās- arī pret grēkāžiem vai ideoloģiskiem pretiniekiem.
Tāpēc man ir divējādas jūtas- nepatika pret Kota viduvējību politikas kārtējo uzvaru (neviens priekšnieks necieš padotos gudrākus par viņu pašu), un cerība tajā pašā laikā, ka analītiskajos raidījumos tagad vairāk dominēs analītika, ne pakāpšanās uz līķiem. Pārspīlēju protams, bet tieši tāpat, kā to dara šīs kategorijas žurnālisti…

+7
-2
Atbildēt

1

    Arcijs > Ieva 19.09.2011. 14.29

    Ķīpam
    neviens priekšnieks necieš padotos gudrākus par viņu pašu…

    Gribētu precizēt – RETI KURŠ priekšnieks…tālāk kā tekstā :)
    Tiem, kas necieš, svarīgākas par nozari, ko viņi vada, ir personiskās ambīcijas, un tad jau tur tāpat nekas nevar sanākt. (Ābeces patiesība.)

    +5
    0
    Atbildēt

    0

ivetao2007 19.09.2011. 15.51

Žagata ar uzvardu Nagla. Tuvs krievu vārdam “naglaja” Ļauna kā ragana. Uzbruka god;igiem cilvēkiem ka noziedzniekiem, neāližot viņus pat pie atbildes vārda. īzpaši “mīļa” bija viņas nelietīgie uzbrukumi JL, Vienotībai un tās biedriem. Kas šai žagatai par to samaksāja, nev grūti iedomāties. Tikpat neobjektīvs un acīmredzmi neliešu algots ir tas cukurGailītis, kas prataina augstas amatpersonas. Kā kāds prokurosrs. Es vairāk neskatos LTV 100. pantu un panorāmu. Sagrābstīti fakti, kas nedodz nekādu priekšstau par to, kas notiek Rīgā, Latvijā un pasaulē. Izakatās kai ir tikai viens sporta veids ģinamo ledus hokejs ar čekas smaku. Tāda smaka nāk arī no LTV ziņām. LU vad’;ibai es nekavēšos pateikt ko es, ka pieredzējis ūrnālists, domāju par tādām žagatām. Paldies Dievma, ka ir TV Polonia, YV5 MONDE, CNN, BBC WOEKD. Visbeidzot TV 3.

+6
-3
Atbildēt

2

    Valdis Ādamsons > ivetao2007 19.09.2011. 20.14

    Jūsu teiktajam neko pielikt neko atņemt!
    ŽETONS!
    Bet no studentiem, patiešām, viņu vajadzēetu turēt tā attālāk!

    +2
    -2
    Atbildēt

    0

    Aivars Krauklis > ivetao2007 20.09.2011. 07.50

    Piekrītu visam izņemot “…Kā kāds prokurosrs…” Cik nu prokurorus pazīstu, neviens nerunā tik nepieklājīgi un neargumentēti. Bet LU jau derēs.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu