TV žurnāliste Nagla iesniegusi atlūgumu • IR.lv

TV žurnāliste Nagla iesniegusi atlūgumu

15
Žurnāliste Ilze Nagla pie Ministru kabineta pirms gada sarunājas ar protesta akcijas dalībniekiem, kas protestē pret īpašumā nelikumīgi veikto kratīšanu un Neo - Ilmāra Poikāna nelikumīgo aizturēšanu. Foto: Lita Krone, LETA

Raidījumu „De facto” pagaidām vadīšot Geste viens

LTV žurnāliste Ilze Nagla iesniegusi atlūgumu un turpmāk strādās sabiedrisko attiecību nozarē, vēsta portāls „Kasjauns.lv”.

Pati žurnāliste šo informāciju nekomentē, jo vēl jānostrādā vēlēšanu nakts.

LTV Ziņu dienesta vadītājs Mareks Gailītis, vaicāts, kas notiks ar raidījumu “De facto” pēc Naglas aiziešanas no televīzijas, „Nozare.lv” atbildēja, ka par šo jautājumu būs gatavs runāt tikai pirmdien, jo vēl jānostrādā vēlēšanu nakts.

LTV Nagla nostrādājusi četrus gadus. No darba TV viņa aizejot zemā atalgojuma dēļ, raksta portāls.

Pagaidām „De facto” vadīšot žurnālists Jānis Geste viens pats.

Nagla iepriekš bijusi SIA “Microsoft Latvia” sabiedrisko attiecību vadītāja, bet kopš 2007.gada augusta ir viena no “De facto” veidotājā.

 

Komentāri (15)

Vineta Ungailo 17.09.2011. 15.54

tas labi. tas kas vakar ltv bija skatāms kā ‘premjeru diskusija’, bija vienas vienīgas žurnālistu šausmas, bet ne diskusija.

+13
-1
Atbildēt

3

    cheszz > Vineta Ungailo 17.09.2011. 17.22

    Kas labi? Tas, ka no sabiedriskās TV viens pēc otra aiziet talantīgi žurnālisti, kas ar asiem jautājumiem spēj politiķus iedzīt stūrī? Jaunalksne, Krēvics, Krenberga, Semjonovs, Domburs… Tas ir labi tikai negodīgiem politiķiem, nevienam citam. LTV drīz paliks tikai Kots ar savu Gailīti.

    +3
    -2
    Atbildēt

    0

    reksa > Vineta Ungailo 17.09.2011. 19.10

    Nu, Naglu būtu grūti nosaukt par talantīgu…

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    Vineta Ungailo > Vineta Ungailo 17.09.2011. 17.28

    talantīgs žurnālists tādu balagānu debatēs nesarīkos. bļaušana histēriskā tonī uz visiem pēc kārtas jau nu nav tas pats, kas politiķu iedzīšana stūrī ar asiem jautājumiem.
    visi tiešām talantīgie no ltv jau sen ir aizgājuši (skat. tavu sarakstu)

    +9
    0
    Atbildēt

    0

Agnese Lûse 17.09.2011. 16.08

Ja agrāk bija komunistiskās partijas cenzūra,tad šodien to aizvieto ar daudz efektīvāku cenzūru-finanšu cenzūru.Jūsu raidījums ir lielisks,bet diemžēl mēs nevaram finašu apsvērumu dēļ atļauties,vai arī jums būs ļoti zems attalgojums un agri vai vēlu paši aiziesiet …
Nost ar Kotu,nost ar LTV vadību,jo viņi nekalpo sabiedrības intresēm !!!Agrāk,lai sabiedrība nedomātu,ļoti lētu uztaisīja šņabi,tad tagad caurām dienām TV rāda lētās “ziepju operas”.Politiķiem nav izdevīga domājoša sabiedrība :(

+12
-2
Atbildēt

0

Jānis Romanovskis 17.09.2011. 16.32

Бедный buen-a ! Уже запыхался перебигая от одной темы к другой,страстно желая быстрей пометится! Бедняга buen-a !

+6
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu