Egles vietā LDDK ģenerāldirektores amatā Meņģelsone • IR.lv

Egles vietā LDDK ģenerāldirektores amatā Meņģelsone

36
Līga Meņģelsone. Foto: Lita Krone, F64

LDDK nomaina arī dažus padomes locekļus Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) ārkārtas biedru sapulcē, par jauno LDDK ģenerāldirektori tika ievēlēta Līga Meņģelsone.  

Jau ziņots, ka bijusī LDDK vadītāja Elīna Egle kļuvusi par Valsts prezidenta Andra Bērziņa padomnieci.

Līga Meņģelsone, strādājot privātajā un nevalstiskajā sektorā, apliecinājusi savu labo reputāciju, līderismu un komunikācijas prasmes, informē LDDK pārstāve Agnese Alksne. Viņa vadījusi tādus masu medijus kā ziņu aģentūra BNS-Latvija, a/s ‘’Diena” žurnālu izdevniecību un laikrakstu ‘’Telegraf”, kā arī strādājusi tranzītbiznesā “Noord Natie” terminālā u.c.

Biedru sapulce atjaunoja LDDK padomes sastāvu, ilggadējā padomes locekļa un Latvijas Komercbanku asociācijas vadītāja Teodora Tverijona vietā apstiprinot Mārtiņu Bičevski, kurš tika ievēlēts arī par LDDK viceprezidentu.

Latvijas Būvnieku asociācijas vadītāja Viktora Puriņa vietā asociācija virzīja un kopsapulcē apstiprināja asociācijas jauno prezidentu Mārci Nikolajevu. Savukārt Latvijas Pašvaldību darba devēju asociācijas iepriekšējo vadītāju Vilmāru Lucānu nomainīs Guntis Liepiņš, kas ir asociācijas valdes priekšsēdētājs.   Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) ir lielākā darba devēju intereses pārstāvošā organizācija Latvijā uzņēmējdarbības vides uzlabošanas, izglītības, nodarbinātības, sociālās drošības, veselības aprūpes, darba tiesību un darba aizsardzības jomās. LDDK ir sociālā dialoga partneris valdībai un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībai.

Komentāri (36)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu