Zatlers: koalīcija ar ZZS – nekādā gadījumā • IR.lv

Zatlers: koalīcija ar ZZS – nekādā gadījumā

37
Valdis Zatlers. Foto: Nora Krevneva, F64

Bijušais Valsts prezidents Lembergu uzskata par pagātni

Vienīgā partija, ar kuru pēc Saeimas vēlēšanām nesadarbosies Zatlera Reformu partija, ir Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), apgalvo eksprezidents Valdis Zatlers.

Intervijā “Neatkarīgajai” viņš saka: “Mēs esam pateikuši, ka vienīgā partija, ar kuru mēs nesadarbosimies, ir tā, kurā būs oligarhu nauda un tieša ietekme. Kā to rāda priekšvēlēšanu prognozes un aptaujas, vienīgā šāda partija varētu būt Zaļo un zemnieku savienība. Tur ir šī sarkanā līnija.”

Šādu atbildi Zatlers sniedz uz jautājumu par sadarbību ar Saskaņas centru, par ko stingras atbildes Zatleram nebija, toties cieti intervijā pateikts “nē” ZZS: “Es gribu teikt vēlētājiem – ja jūs negribat oligarhu varu Latvijā – nebalsojiet par viņiem!”

Ventspils mēru un par vienu no Latvijas oligarhiem dēvēto Aivaru Lembergu Zatlers sauc par pagātni: “Šajā vēlēšanu kontekstā – Lembergs ir pagātne.”

 

Komentāri (37)

buchamona 24.08.2011. 11.03

Vēsturiskais rīkojums N2 ir ZZS un SC kopējas rīcības rezultāts, vismaz tāda ir oficiālā versija :) Bloķējoties 51 reizi ar saviem balsojumiem, abi šie spēki faktiski padarīja Saeimu darboties nespējīgu un Saeima bija jāatlaiž. Šobrīd it kā loģika prasītu ieņemt vienlīdz striktu nostāju pret abiem ” sliktajiem”… :)

+18
-1
Atbildēt

1

    lebronj2356 > buchamona 24.08.2011. 11.27

    Tāpēc, ka SC ir jāņem vērā – to šķiet kāds no kādas vēstniecības vai grupējuma ir pačukstējis Zatlerītim, bet to jau nevar visiem teikt, tāpēc jāstostās un jātēlo muļķi, klāt piemetot kaismīgas runas par ”oligarhiem” – K&K, Stepanovs un ko laikam ir aizmirsušies, nesenās ziņas par SC ziedotājiem, savējiem siltās vietās arī nezināms….NA un Vienotībai ir steidzīgi jāmobilizējas, lai saņemtu maksimāli daudz balsu par abiem kopā.

    P.S. man neviens pazīstams nebalsos par ZRP, ja kāds vilks uz to pusi, maksimāli centīšos atrunāt !

    +3
    -4
    Atbildēt

    0

dro 24.08.2011. 11.07

Ceru, ka Lembergs ir Latvijas pagātne, negribas domāt, ka Zatlers ir Latvijas nākotne…

+19
-3
Atbildēt

0

kruskops 24.08.2011. 11.21

Sākumā Zatlers teica, ka nesadarbošoties ar oligarhiem un SC būšot jāatzīst okupācijas fakts, pēc tam, vienā intervijā teica, ka neesot vispār nekādu sarkano līniju. Tad, viņu virzītais premjera kandidāts 100.pantā teica, ka varētu sadarboties ar ZZS, ja šie atteiktos no Lemberga. Tagad Zatlers apgalvo, ka nekādā gadījumā nesadarbosies ar ZZS, bet par okupāciju – ne vārda. Vai kādam ir skaidrība par šo klaunu pozīciju?

+11
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu