Ušakovs Rīgā plāno atgriezties nākamnedēļ • IR.lv

Ušakovs Rīgā plāno atgriezties nākamnedēļ

11
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Rīgas mēra stāvoklis strauji uzlabojas; ārsti atļāvuši plānot atgriešanos mājās

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) no ārstēšanās un rehabilitācijas perioda Berlīnes klīnikā “Charite” varētu atgriezties Latvijā 10. vai 11.jūlijā, tā ceturtdien vēsta Rīgas pašvaldības portāls.

Ušakovs pašlaik turpina rehabilitācijas kursu, tomēr viņa veselības stāvoklis ir krietni uzlabojies, un ārsti ir atļāvuši plānot atgriešanos mājās. Paredzams, ka mērs atgriezīsies Rīgā 10. vai 11.jūlijā.

Ušakovs trešdienas priekšpusdienā savā twitter kontā ierakstījis, ka Rīgā atgriezīsies 10.jūlijā.

Jau vēstīts, ka mērs 22.maijā piedalījās “Nordea” Rīgas maratonā, tomēr nespēja pusmaratona distanci pārvarēt un pēdējā kilometrā Ušakovam kļuva slikti un viņš zaudēja samaņu. Tika konstatēts, ka Ušakova iekšējo orgānu sistēma ir cietusi pārkaršanas sindroma, kā dēļ cietušas nieres, aknas un citi iekšējie orgāni, un muskuļi. 24.maijā pēc Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas ārstu ieteikuma Ušakovu pārveda uz klīniku Berlīnē, kuras speciālistiem ir lielāka pieredze šādu bojājumu ārstēšanā.

Komentāri (11)

Ieva 30.06.2011. 12.24

Lūdzu vēl mēnesi neatgriezies, mums labi ir arī bez tevis!

+8
-1
Atbildēt

0

ilmisimo 30.06.2011. 14.09

..Marija un Jāzeps!

pie mums brauc Francis Jozefs!

+4
0
Atbildēt

0

raimonds_bossltd 30.06.2011. 18.33

Na Berļin
Šorīt bijušā nacistu hospitāļa “Sharite” personāls atklāja, ka tualetē uz sienas ar sūdainu pirkstu uz sienas uzrakstīts “На Берлин!”, “Мы победили!”, un “Ху.. фашизму!”. Ņemot vērā, ka vienīgais kirilicas pratējs, kas apmeklēja šo tualeti, bija Nils Ušakovs, slimnīcas personāls lūdza paskaidrot situāciju, uz ko Nils Ušakovs paziņoja, ka tā ir fašistu provokācija, un viņam esot pierādījums, kas liecinot, ka to izdarījuši vācieši – proti, viņi pēc tualetes esot cītīgi mazgājuši rokas!

Atsauce uz apollo.lv

+2
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu