No sestdienas Ušakovs jau dodas īsās pastaigās • IR.lv

No sestdienas Ušakovs jau dodas īsās pastaigās

24
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Latvijas notikumiem Rīgas mērs seko ar telefona un datora palīdzību

Rīgas mēram Nilam Ušakovam ārsti kopš sestdienas ļāvuši doties pastaigās ārpus slimnīcas, pirmdien LNT raidījumā “900 sekundes” sacīja mērs pārstāve Anna Kononova.

Mediķi esot optimistiski noskaņoti, jo mēra atlabšanai ir “pozitīva dinamika un tendence”. Pats Ušakovs visvairāk vēloties Latvijā atgriezties līdz Jāņiem.

Mērs ar datora un telefona palīdzību aktīvi sekojot Latvijas aktualitātēm, taču pagaidām mediķi neiesaka aktīvi iesaistīties amata pienākumu pildīšanā.

Jau ziņots, ka Ušakovs maija nogalē atmodies no medikamentozā miega, kurā mediķi viņu uzturēja, lai veiktu intensīvo terapiju. Pēc pamošanās mērs tviterī ievietojis pateicības vārdus par atbalstu viņam. “Esmu atpakaļ. Paldies visiem par atbalstu!” savā tvītā rakstīja Ušakovs.

Klīnikā “Charite” Ušakovs atrodas kopš 24.maija, jo, piedaloties pusmaratonā Rīgā, cieta mēra iekšējo orgānu sistēma pārkaršanas sindroma seku rezultātā. Ir cietušas nieres, aknas un citi iekšējie orgāni un muskuļi. Berlīnes klīnikas speciālistiem ir lielāka pieredze un iespējas šādu diagnožu ārstēšanā.

Tā kā ārstēšanas process Vācijā ir sarežģīts un dārgs, Ušakova tuvinieki bija atvēruši ziedojumu kontu. Tomēr tas jau ir slēgts, jo nepieciešamā summa jau ir saziedota.

Komentāri (24)

raimonds_bossltd 06.06.2011. 23.24

Lai tikai nestaigā ar georgija lentīti.

+2
0
Atbildēt

0

austrisv 07.06.2011. 09.34

Un ko šodien ēda Ušakovs ? un ko piedzēra pie pusdienām? Un kā viņš jūtas tieši šodien? Un , vai Ušakovs atbalsta saeimas atlaišanu, un vai Ušakovs nodeva sveicienus tautai??

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu