Auces un Dobeles apkaimē pirmdien snieg • IR.lv

Auces un Dobeles apkaimē pirmdien snieg

16
Raitis Plauks, F64

Nokrišņus sniega veidā sola arī naktī uz otrdienu un otrdienas rītā

Pirmdienas pēcpusdienā Auces un Dobeles apkaimē sācis snigt slapjš sniegs, atsaucoties uz Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem vēsta aģentūra BNS.

Nokrišņu josla ir šaura, slapjš sniegs ir tikai dažviet Zemgales dienvidrietumos, bet Jūrmalas apkaimē smidzina lietus. Savukārt Latvijas austrumu daļā saglabājas skaidrs laiks. Dienas vidū gaiss sasila vien līdz plus četriem grādiem Rietumzemgalē un Rīgas jūras līča piekrastē, bet Daugavpils pusē līdz līdz +12 grādiem.

Tuvākajā naktī un otrdienas rītā valsts centrālajā un rietumu daļā daudzviet uzlīs, vietām gaidāmi ilgstoši nokrišņi, tostarp slapjš sniegs. Valsts austrumos saglabāsies skaidras debesis, prognozē sinoptiķi. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz -2..+3 grādiem, valsts austrumos dažviet gaidāms sals līdz -3 grādiem.

Otrdien būs mākoņains laiks, kas vietām skaidrosies. Vietām, īpaši valsts centrālajā daļā, gaidāms lietus, bet maksimālā gaisa temperatūra būs +5..+10 grādu. Vien valsts austrumos tā varētu būt līdz +14 grādiem.

No trešdienas sinoptiķi sola siltāka laika iestāšanos.

Komentāri (16)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu