Ugunsgrēkā nopostīta lielākā daļa "Kontekss" ražotnes • IR.lv

Ugunsgrēkā nopostīta lielākā daļa “Kontekss” ražotnes

26
Agnese Gulbe, LETA

Uzņēmumā “Kontekss” paagustinātas bīstamības ugunsgrēks; ir divi bojāgājušie

Jēkabpils rajona granulu ražotāja SIA “Kontekss” ražotnē notikušais ugunsgrēks nopostījis lielāko daļu ražotnes, biznesa portālam “Nozare.lv” apliecināja uzņēmuma valdes loceklis Mārtiņš Gailis. “Ļoti ceram, ka varēsim atjaunot ražošanu, taču tas nebūs pāris mēnešu jautājums,” pauda Gailis.

Jau vēstīts, ka piektdienas pēcpusdienā Salas novadā, Salas pagastā, uzņēmumā “Kontekss” izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks. Ir ziņas par diviem bojāgājušajiem un vienu cietušo, vēsta aģentūra BNS.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) informēja, ka liesmas izplatījušās 600 kvadrātmetru platībā. Izsaukums saņemts pulksten 12.42.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē aģentūrai pavēstīja, ka ugunsgrēkā gājušas bojā divas 1959. un 1966.gadā dzimušas sievietes, savukārt 1981.gadā dzimis vīrietis ievietots reanimācijā. 1964.gadā dzimušai sievietei uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība un noteikta ambulatora ārstēšanās.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Jēkabpils reģionālās slimnīcas direktora vietniece medicīnas jautājumos Ruta Miķelsone pastāstīja, ka ugunsgrēkā cietušajam vīrietim konstatēts augšējo elpceļu apdegums, viņa stāvoklis ir vidēji smags, bet stabils. Vīrietis mediķiem izstāstījis, ka pēc ugunsgrēka steidzies iekšā ēkā, lai pārliecinātos, vai nav vēl kādi cietušie.

Kokapstrādes uzņēmums “Kontekss” ražo un tirgo augstas kvalitātes kokskaidu granulas no sausu priežu dēļu ēveļskaidām.

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu