Madaras Repšes redzētais Ugandā • IR.lv

Madaras Repšes redzētais Ugandā

30

Šovakar plkst.21 klubā “Dstyle” tiks atklāta Madaras Repšes foto izstāde “Moments in Uganda” (“Mirkļi Ugandā”), ziņo aģentūra LETA.

Izstādes autore ar fotogrāfiju palīdzību vēlas dalīties pieredzē par Ugandā piedzīvoto un likt cilvēkiem aizdomāties par to, ka bieži nenovērtējam to, kas mums ir, un pat neiedomājamies, cik maz ir nepieciešams, lai varētu palīdzēt un darītu laimīgus citus.

Izstādē foto stāsts ir par ugandiešiem, kuriem pietiek ar tādu “nieku” kā tīrs dzeramais ūdens.

“Fotografēšanā esmu amatiere, un man vēl ceļš priekšā, līdz varēšu sevi saukt par profesionālu fotogrāfu, bet ne par to ir stāsts. Stāsts ir par Ugandu, ūdeni un organizāciju “Global H2o”. Man bija lieliska iespēja jau otro reizi būt klāt ūdens ieguves projektos un dokumentēt. Gūtās emocijas, pārdzīvojumi, pieredze un gandarījums – tas ir neaprakstāmi,” pauda Repše.

Izstādes laikā notiks arī fotogrāfiju izsole, kurā puse no iegūtajiem līdzekļiem tiks ziedoti labdarības organizācijai “Global H2o”.

Izstādes atklāšanu vadīs atraktīvais dziedātājs un šovmenis Roberto Meloni. Pēc oficiālās izstādes atklāšanas notiks pasākums, kurā muzicēs dīdžejs “Ed De Dano”, kā arī ar šovu uzstāsies kluba “Dstyle” bārmeņi un dejotājas.

Izstāde klubā būs apskatāma līdz 26.martam.

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu