Bijušais pansionāts "Reģi" izsolīts fiziskai personai • IR.lv

Bijušais pansionāts "Reģi" izsolīts fiziskai personai

28
2007.gadā izdegušais īpašums. Foto: Gatis Dieziņš, LETA

VNĪ nedz apstiprina, nedz noliedz, ka izsolē uzvarējis uzņēmējs Kokalis

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) patlaban nevar ne apstiprināt, ne noliegt aģentūras LETA rīcībā esošo informāciju, ka Alsungas novada bijušo pansionātu "Reģi" ceturtdien izsolē iegādājies uzņēmējs Valentīns Kokalis, vēsta aģentūra LETA. 

VNĪ apstiprinājusi, ka objektu iegādājās fiziska persona, tomēr izsoles rezultāti netiek akceptēti, kamēr pircējs nav veicis samaksu, informēja VNĪ pārstāve Daiga Laukšteina. Ja maksājums netiek veikts, "nekustamais īpašums tiek piedāvāts tam izsoles dalībniekam, kurš bija solījis nākamo augstāko cenu," skaidroja Laukšteina.

Norēķināties par šo objektu var divejādi – samaksāt divu nedēļu laikā un uzreiz iegūstot īpašuma tiesības vai slēgt pirkuma līgumu uz nomaksu līdz pieciem gadiem.

Jau ziņots, ka aiz pilnvarotajām personām, kas 24.februārī iegādājās bijušā pansionāta "Reģi" nekustamo īpašumu Alsungas novadā, ir Ventspils uzņēmējs Valentīns Kokalis, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija. Lai gan “Reģu” sākumcena bija 14 480 latu, 24.februārī notikušajā izsolē pārdots par 25 180 latiem.

Jaunā īpašnieka darbībai ar bijušo pansionātu "Reģi" nekādu īpašu prasību vai ierobežojumu nav, jo objektam nav piešķirts pieminekļa statuss.

Jau ziņots, ka nekustamajā īpašumā "Reģi" naktī uz 2007.gada 23.februāri izcēlās ugunsgrēks, kurā bojā gāja 26 tolaik šajās telpās esošā sociālā aprūpes centra iemītnieki.

 

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu