Brālīša trusīša mēnesis • IR.lv

Brālīša trusīša mēnesis

32

Janvārī pasaku portālā "pasakas.net" gaidāms brālīša Trusīša mēnesis, infrmē sabiedriskās organizācijas "Ideju forums" pārstāvji.

Brālīša Trusīša mēnesī portāla apmeklētājiem tiks piedāvātas krāsojamās lapas un citas radošas aktivitātes, kas būs veltītas multiplikācijas filmas "Kā brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu" notikumiem un varoņiem.

Lai gūtu pilnīgu ieskatu brālīša Trusīša piedzīvojumos, portālā var bez maksas noskatīties filmu studijas "Dauka" veidoto animācijas filmu "Kā brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu", kas savu pirmizrādi piedzīvojusi šoruden.

Animācijas filma "Kā Brālītis Trusītis uzvarēja Lauvu" veidota pēc Ziemeļamerikas pasakas motīviem. Tas ir stāsts par brālīti Trusīti, kurš ar viltību, attapību un zināmu devu drosmes glābj sava meža zvērus – kaimiņus un draugus, atbrīvodams viņus no rijīgā, nekaunīgā, lielīgā mistera Lauvas uzkundzēšanās.

Animācijas filmas scenārija autore un režisore ir Roze Stiebra.

Šobrīd portālā "pasakas.net" ir iespēja bez maksas noskatīties vairāk nekā 70 multiplikācijas filmas. Tāpat portālā pieejamas latviešu un citu tautu pasakas teksta, audio un video formātā. Papildu pasakām portālā pieejamas arī teikas, oriģinālliteratūra bērniem, šupuļdziesmas, multiplikācijas filmas, radošas spēles, tostarp iespēja zīmēt un izvietot savus darbus portāla galerijā.

 

Komentāri (32)

Regina Tamane 30.12.2010. 16.49

atceros bērnību – kad Brālītis Trusītis bij’ ar Pētera Liepiņa balsi vinilā – ļoti gaidu, kad beidzot arī šis ieraksts būs elktroniskā versijā…. vai būs?
Khm,khm “pirmais gals ir otram galam otrā galā!!!! “

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu