Ceturtās adventes koncerti • IR.lv

Ceturtās adventes koncerti

21

Šodien Rīgā notiks vairāki ceturtajai adventei veltīti koncerti, atsaucoties uz Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta informāciju, ziņo aģentūra LETA.

Šodien jau trešo svētdienu pēc kārtas Rātslaukumā notiks adventes koncerts, kas skanēs no Melngalvju nama balkona.

Ceturtajā adventē koncertu plkst.17 atklās atraktīvais metāla pūšaminstrumentu ansamblis "Christmas Brass", kas atskaņos tradicionālās Ziemassvētku dziesmas. Plkst.17.30 uz skatuves kāps Ķeguma vīru vokālā grupa "Magnēts" ar dažāda stila un noskaņu muzikālajām kompozīcijām, bet koncertu turpinās meiteņu trio "Lady’s Sweet" kopā ar Kārli Lāci, kuri atskaņos kompozīcijas no Ziemassvētku projekta "Princešu Ziemassvētki".

Koncertu noslēgs viena no spilgtākajām un liriskākajām Latvijas vokālajām grupām "Anima Solla", kas priecēs klausītājus gan ar tradicionālo Ziemassvētku dziesmu aranžējumiem, gan komponista Riharda Dubras oriģinālkompozīcijām.

Savukārt klaviermūzikas cienītāji šodien būs aicināti uz Mazo ģildi, kur muzicēs pianistes Jautrīte Putniņa, Helēna Laukmane un sitaminstrumentālists Artūrs Sedriks Sinkevičs.

Līdz 17.janvārim Rīgas pilsētvidē apskatāms arī "Rīgas Ziemassvētku egļu ceļš". Projektā kopumā uzstādīti 25 objekti, kuru vidū skatāmas gan tradicionāli rotātās egles, gan arī jaunās dizaina egles, kuras iespējams viegli atrast, sekojot norādēm Rīgas Ziemassvētku egļu ceļa kartē.

Rīgā turpina darboties arī Ziemassvētku tirdziņi – Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš Doma laukumā, Līvu laukumā, kur ik dienu gan lielos, gan mazos priecē Panorāmas rats, kā arī tirdziņš Rātes pasāžā, Jaunavas ielā.

 

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu