KNAB un prokuratūra izvērtē iesniegumus par Bendrāti • IR.lv

KNAB un prokuratūra izvērtē iesniegumus par Bendrāti

24
Silva Bendrāte. Autors: Mārtiņš Zilgalvis, F64

“pietiek.com” veidotāji aicina izpētīt portālā publicēto vienošanos

Prokuratūra un Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) ir saņēmuši portāla "pietiek.com" veidotāju iesniegumus, kuros viņi aicina izvērtēt informāciju par 9. un arī 10.Saeimas deputātes Silvas Bendrātes (JL) slēgto trasta līgumu ar Ventspils mēru Aivaru Lembergu, vēsta LETA.

Par iesniegumu tālāko virzību vēl nav izlemts, tā paziņojuši gan KNAB, gan prokuratūras pārstāvji.

Jau vēstīts, ka portālā “pietiek.com” tika publicēts Bendrātes un Lemberga 1997.gadā noslēgts trasta līgums, kurā Ventspils mērs JL deputātei piešķīris tiesības viņa vietā un par viņa naudu iegādāties kapitāldaļas SIA “Kurzemes radio”.

Apmaiņā bez Lemberga atļaujas Bendrātei nav bijis tiesību ne izteikt savu viedokli lielākajā daļā “Kurzemes radio” dalībnieku sapulču balsojumu, ne spriest par radio budžetu, ne lemt par dividenžu izmaksu vai kļūt par uzņēmuma vadības pārstāvi, raksta portāls. Spriežot pēc Bendrātes komentāra portālam, līgums starp viņu un Lembergu vēl arvien ir spēkā.

Partija “Jaunais laiks” par Bendrātes un Lemberga darījumu spriedīs kādā no nākamajām valdes sēdēm.

Komentāri (24)

Janka, Janic 22.10.2010. 16.52

… fui, stipendiaatu smaka nav patiikama, vienalga , no vienotiibas vai kaada cita gala, vai tiešaam tik kaarota vieta pie siles , ka negrib atkaapties!!!

+5
0
Atbildēt

0

Ieva 26.10.2010. 11.04

Vienotība:
Ar šo atbalstu Bendrātei paziņojam:

Neesam vairs sabiedrības Morāle un Sirdsapziņa
ESAM PĒRKAMI!

Visi, kas ir gatavi ar mums slēgt Trasta līgumu, un kuriem ir vairāk par diviem tūkstošiem latu, pieteikties Vienotības birojā

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu