PCTVL zaudējusi krievu mediju un SC dēļ • IR.lv

PCTVL zaudējusi krievu mediju un SC dēļ

24
Gints Ivuškāns, F64

Pliners: Sabiedrība nebija informēta par partijas paveikto pēdējos četros gados

Partijas "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā" (PCTVL) zaudējums Saeimas vēlēšanās saistāms ar ignoranci no krievvalodīgo masu mediju puses un apvienības "Saskaņas centrs" (SC) negodprātīgo rīcību, aģentūrai LETA atzinis PCTVL deputāts Jakovs Pliners.

Deputāts zaudējumu vēlēšanās daļēji skaidrojis ar to, ka krīzes laikā PCTVL aizstāvētie jautājumi un sfēras daļēji zaudējuši aktualitāti. "Nepilsoņu jautājumi, krievvalodīgie, krievvalodīgās skolas aizgāja no pirmās un otrās vietas uz desmito aktualitātes ziņā, bet pirmajā vietā ierindojās rūpes par darba vietām, algām, komunālajiem maksājumiem, medicīnu un izglītību. Jautājumi, ko mēs kārām savā karogā, aizgāja uz desmito vietu," atbildējis politiķis.

Pliners arī uzskata, ka tauta nezināja par PCTVL pēdējos četros gados paveikto, norādot uz vairāk nekā 500 likumdošanas iniciatīvām, no kurām 78 tika pieņemtas. PCTVL pārstāvis sūrojās, ka viņa partija ignorēta daudzos krievvalodīgajos medijos, piemēram, avīzēs "Vesti Segodnja", "Vesti" un televīzijas kanālā "Pirmais Baltijas kanāls". 

Tomēr pēdējo punktu pielicis Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC), kurš īsi pirms vēlēšanām aicinājis PCTVL atbalstītājus par šo sarakstu nebalsot. "Tā ir negodīga cīņa, bet uzvarētājus jau nesoda," Pliners piebilda.

Jau ziņots, ka pēc provizoriskajiem CVK rezultātiem PCTVL pēc 97% biļetenu apkopošanas ieguvusi vien 1,36% balsu un neiekļūst 10.Saeimā.

Komentāri (24)

dace_ampermane 03.10.2010. 07.38

visas tās sienas pilsētā aplīmētas ar milzīga izmēra saskaņas centra propogandas plakātiem [kur viņi visi tajos uzvalkos ar baltiem krekliem un šlipsēm] laikam labi nostrādāja un nobiedēja latviešus ne pa jokam. jā, šitās vēlēšanas mums labi izdevās. intresanti būs pavērot Š kvadrātā turpmākās gaitas, rumpītim varbūt būs jāsāk benzīns ekonomēt. nevarēs medībās braukt [vienīgi ja nu visi pieci vienā mašīnā]

+1
0
Atbildēt

0

Kinskis 03.10.2010. 02.01

PCTVL būtu jāsaka paldies un derētu uzsaukt vismaz kasti šampanieša vai šņabja par to, ka:
* dažkārt bija viens no uzticamākajiem mazākumvaldības partneriem – t.sk. uzticamāks par TP un LPP/LC
* paskaldīja krievvalodīgo balsis zem 5%, kas citos apstākļos būtu devušas papildus krēslus Saeimā;

+1
0
Atbildēt

0

jeers 03.10.2010. 02.11

Plakāts tāds raksturojošs PCTVL.
Kā varēja nezaudēt vēlēšanās ja kā vienu no pirmajiem izliek kandidātu kuram gan ķurķī atsēdēts laiks, gan afēras ar pensionāru apkrāpšanu, gan bandītisms.
Es ar to domāju redzamo pilsoni Gintu L. Jācer ka viņu tagad iesēdinās, redz deputāta imunitātes jau vairs necerēt….

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu