''Atbildību'' reklamē ''ubags'' Dinevičs • IR.lv

''Atbildību'' reklamē ''ubags'' Dinevičs

26
Politiskā apvienība ''Atbildība''

Ar mānīgo tēlu cerēts paust izpratni par nabadzīgo cilvēku problēmām

Divās vietās Rīgā izvietota reklāma, kurā redzams Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas (LSDSP) priekšsēdētājs, apvienības ''Atbildība'' deputāta kandidāts Jānis Dinevičs ubaga veidolā, vēsta Diena.lv. Ar mānīgo tēlu cerēts paust, ka apvienības izprot nabadzīgo cilvēku problēmas.

Apvienībai neesot daudz naudas, tāpēc Rīgā izvietotas četras līdzīga satura reklāmas – divas ar Dineviču, viena ar ''Atbildības'' līdzpriekšsēdētāju Valdi Lauski un viena ar LSDSP ģenerālsekretāru Aivaru Timofejevu, informējis apvienības preses sekretārs Gatis Vanags.

Jau vēstīts, ka augustā internetā parādījās šo reklāmu nepabeigtās versijas. Uz jautājumu, vai Dinevičs rēķinās ar negatīvu sabiedrības reakciju par tērpšanos ubaga drānās, kaut arī pats nav uzskatāms par mazturīgo, politiķis atbildēja, ka reklāmai esot cita doma: «Es spēju saprast situāciju. Ja pensija nav minimālās algas apmērā, vienīgais ceļš ir ubagošana.»

Par līdzīga virziena ''Atbildības'' priekšvēlēšanu pasākumu var uzskatīt pagājušās nedēļas nogalē sarīkoto Latvijas Pensionāru forumu, kurā aģitēts nepiekāpties iespējamam pensiju samazinājumam un veidot jaunu pensionāru organizāciju patlaban ar LPP/LC saistītās Ainas Verzes vadītās Pensionāru federācijas vietā.

Pēc pēdējās amatpersonas deklarācijas, ko Dinevičs iesniedza VID, atstājot Rīgas vicemēra amatu 2009.gada vasarā, viņa bezskaidras naudas uzkrājumi bija 16 170,88 lati, parādsaistības – 14 000 lati. Informācija Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja mājas lapā liecina, ka Dinevičs LSDSP pērn trīs reizēs kopumā ziedojis 14 500 latus, šogad – 3500 latus.

''Atbildības'' popularitāte pēc sabiedriskās domas aptauju rādītājiem pagaidām nesasniedz iekļūšanai Saeimā vajadzīgo 5% atbalsta minimumu.

Komentāri (26)

mantins7 16.09.2010. 17.30

Es citu vēstījumu nespēju saskatīt, kā vien to, ka Dinevičs uztraucas pats par sevi pēc vēlēšanām.

+16
0
Atbildēt

0

andrejs_kirsis 16.09.2010. 17.56

Dinēvič, tevi Hermanis būtu izmetis no teātra pa logu… Maskēties neproti, kur nu vēl tēlot…

+12
0
Atbildēt

1

    Pauls Puķītis > andrejs_kirsis 16.09.2010. 20.23

    Bet varbūt Hermanis uzved (iestudē) lugu “Skaistule un briesmonis” pēc multenes un Dinēvičs galvenajā lomā?

    0
    0
    Atbildēt

    0

photocom 16.09.2010. 17.29

Šķidri Dinēvič!
:))

+10
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu