Lai lemtu par Parex, sasauc valdības ārkārtas sēdi • IR.lv

Lai lemtu par Parex, sasauc valdības ārkārtas sēdi

42
Lita Krone, LETA

Nekas nopietns, runa ir tikai par tehniskiem lēmumiem, paziņoja Gerhards

“Parex bankas” restrukturizācijas process patlaban norit pēc iepriekš apstiprinātā plāna, otrdien pēc valdības slēgtās sēdes žurnālistiem sacīja atbildīgie ministri, vēsta LETA.

Sēdē uzklausīta informācija par bankas restrukturizācijas gaitu, kā arī pieņemti atsevišķi tehniski lēmumi, par kuriem slepenības dēļ plašāk nedrīkst stāstīt, norādīja ministri. Amatpersonas uzsvēra, ka bankas sadalīšanas process rit savu gaitu un 1.augustā tiks nodrošināta veiksmīga bankas sadalīšana.

Vēl pirms tam par “Parex banku” sprieda ārkārtas koalīcijas apspriedē, jo iknedēļas sanāksmē pirmdien partijas neesot paspējušas līdz galam izdiskutēt visus jautājumus. "Nav nekas skandalozs," žurnālistiem sacīja premjera pienākumu izpildītājs satiksmes ministrs Kaspars Gerhards (TB/LNNK),

Arī ceturtdien sasauktā ārkārtas valdības sēde, pēc Gerharda teiktā, neesot "nekas nopietns", jo restrukturizācijas procesā nepieciešamie lēmumi valdībai ir jāsaskaņo ar otru akcionāru – Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banku.

 

 

Komentāri (42)

mary75 28.07.2010. 06.29

Pats Gerhards arī “nav nekas nopietns”.
SM amatā pārspēj pat Buldozeri, nebija jēga mainīt.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu