Piecu auto sadursmē viens bojāgājušais • IR.lv

Piecu auto sadursmē viens bojāgājušais

33
Reinis Hofmanis, F64

Policija braucējiem iesaka karstajā laikā vairāk uzmanīties un samazināt ātrumu

Ceturtdienas rītā Jūrmalā, Bulduros, piecu automašīnu sadursmē gājis bojā viens cilvēks un trīs cietuši, vēstī aģentūra LETA. Avārijas vietā, izbraucot no Jūrmalas uz Rīgu, bija izveidojies liels sastrēgums. Policija iesaka braucējiem lielajā karstumā vairāk uzmanīties gan noguruma, gan vietām slidenā ceļa seguma dēļ.

Avārija notikusi ap pulksten 7.25 Pērkona un Viestura ielas krustojumā Bulduros, informē policija.  Pie krustojuma vienā braukšanas joslā stāvējusi kravas automašīna, otrā joslā – vieglās automašīnas "Ford Kuga" un "Honda CRV", kā arī apvidus automašīna "Toyota Land Cruiser". Apvidus automašīnas aizmugurē iebrauca taksometrs "Mercedes-Benz Vito", "Toyota" uzbrauca priekšā stāvošajam auto, tas ietriecās nākamajā mašīnā, un tā uzskrēja kravas automašīnai.

No gūtajām traumām notikuma vietā miris "Toyotas" pasažieris – 1930.gadā dzimis vīrietis. Savukārt trīs cietušie ir vieglo automašīnu vadītāji.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa, Latvijas Radio komentējot notikušo, ieteica šoferiem būt uzmanīgākiem un karstajā laikā drošības pēc samazināt ātrumu, jo autobraucēju uzmanība un reakcija karstuma dēļ pasliktinās. Turklāt pēdējās dienās daudzviet ceļa virskārta ir slidena, jo karstumā no asfalta seguma izsvīst bitumena frakcija, veidojot tumši spīdīgu un mitru slāni.

Komentāri (33)

Marita Pjuse 15.07.2010. 21.06

luk vajadzeetu kaareiz auto apskatei pievienot veselibas apskati 1x gadaa =DDD

0
0
Atbildēt

1

    baiba_kacena > Marita Pjuse 15.07.2010. 23.17

    Ne tikai reizi gadā, bet gan nekaitētu pat reizi apmēram 3 mēnešos aizdoties pārbaudīties :)

    0
    0
    Atbildēt

    0

Aivars Vilkaste 15.07.2010. 18.28

No rīta braucu tur garām un nodomāju, ar kādu ātrumu brauca MB busiņš (Smile Taxi), ja tā izārdīja Toyotas “bobika” aizmuguri, un vēl sastūma kaudzē 2 citas mašīnas?
P.S. Uz MB busiņa bija smuka reklāma – “Smile Taxi – patīkams brauciens”

0
0
Atbildēt

0

metra_karitane 15.07.2010. 13.24

Steidzami atkārtoti jāpārbauda autovadītāju veselības stāvoklis – spēja koncentrēties, psihiskā veselība, alkohola un narkotiku ietekme. Medicīnas izziņas izsniedz kā nu kurš kā nu kuram, tad nu pa ielām un ceļiem braukā trakie, nesavaldīgie, pilnie, agresīvie.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu