Kretīnu fabrika • IR.lv

Kretīnu fabrika

5
Aivars Ozoliņš

Kad AŠ bija pie varas, bija pozitīvisma kampaņa. Tagad ir opozīcijā, un valsts esot slikta

Latvijas glābēju reklāmas klipos anonīmo «labo cilvēku» galerijā jau parādījies arī viens plašāk pazīstams personāžs – Kempmayer jeb digitalizācijas krimināllietā apsūdzētais Andrejs Ēķis. «Es ticu valsts nākotnei,» saka balss, kamēr Ēķis tā kā viltīgi, tā kā draudīgi smīn.  

Tikmēr Ēķim oficiāli piederošā LNT pagājušonedēļ sarīkoja Latvijas valsts apspļaudīšanas orģiju tiešraidē, kas piektdienas vakarā beidzās ar to pašu, ar ko sākās pirmdien – ka valstij nav nākotnes. 

Piektdien beidzās tāpēc, ka svētdien sākās priekšvēlēšanu aģitācijas periods, kurā KNAB skaita partiju tēriņus reklāmai, un arī tāpēc, ka sestdien notika šā pasākuma kulminācija – LPP/LC kongress. Tajā, kā jau bija iecerēts, tika nolemts vienoties priekšvēlēšanu piepūlē ar Tautas partiju, TP un LPP/LC sastiķēto «Par labu Latviju» un laikam ar vēl kaut ko vienas, otras vai abu veidotu. (Andris Bērziņš 100.panta preses klubā teica, ka ar septiņām reģionālajām partijām, Vitālijs Aizbalts iebilda, ka tikai ar četrām, bet, nu, kāda starpība.) 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu