Lietussargu grupa uzņemta PS • IR.lv

Lietussargu grupa uzņemta PS

42

Partijas valde pēc iepazīšanās vienprātīgi nobalsojusi par katru no 11 Ēlertes domubiedriem

Partijas "Pilsoniskā savienība" (PS) valde ceturtdien nobalsojusi par tā dēvētās "Lietussargu grupas" uzņemšanu savienībā. Par katru kandidātu balsots atsevišķi, un visi 11 grupas pārstāvji saņēma vienprātīgu valdes locekļu atbalstu, vēstī aģentūra LETA.

Par PS biedri kļuvusi bijusī laikraksta ''Diena'' galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte, bijusī "Delnas" vadītāja Lolita Čigāne, Latvijas pārstāve Eiropas Savienības tiesā Kristīne Drēviņa, Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas nodaļas vadītājs Andris Grafs, Latvijas Institūta direktors Ojārs Kalniņš, politoloģe Rasma Kārkliņa, Pasaules Dabas fonda Latvijā direktors Uģis Rotbergs, bijušais Nacionālo bruņoto spēku pulkvedis Raimonds Rublovskis, "Jelgavas tipogrāfijas" valdes priekšsēdētājs Juris Sīlis, premjera ārštata padomnieks ekonomikas jautājumos Andris Vilks un Dagdas novada domes deputāts Juris Viļums.

Kā informē PS preses sekretāre Dace Balode, "Lietussargu grupas" uzņemšana notikusi svinīgā atmosfērā. Katrs grupas dalībnieks iepazīstinājis PS valdi ar jomu, kurā darbojas, un apliecinājis, ka viņam ir pilnībā pieņemama PS programma.

Kā ziņots, pēc tam, kad domubiedru grupa paziņoja par kandidēšanu 10.Saeimas vēlēšanās oktobrī no "Vienotība" saraksta, viņiem, izņemot Ēlerti, tika izvirzīts nosacījums iestāties kādā no apvienības partijām. Grupa nolēma to izdarīt visiem, pievienojoties PS.

Komentāri (42)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu