Gājis bojā ātrās palīdzības auto vadītājs • IR.lv

Gājis bojā ātrās palīdzības auto vadītājs

32
Gatis Dieziņš, LETA

Braucot uz izsaukumu, mediķu auto krustojumā sadūries ar kravas furgonu

Trešdien Rīgā noticis satiksmes negadījumš, kurā gājis bojā ātrās palīdzības automašīnas vadītājs, vēstī aģentūra LETA. Pēc policijas paustā, mediķu auto braucis uz izsaukumu ar bākugunīm un skaņas signālu, taču, pēc pulksten 14 šķērsojot Tallinas un Asara ielu krustojumu, sadūries ar kravas furgonu "Renault Master".

Pēc sadursmes neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīna apgāzās uz sāniem. No gūtajām traumām notikuma vietā mira ātrās palīdzības auto vadītājs. Satiksmes negadījumā cietuši arī abi brigādes mediķi, no kuriem vienam ir vidēji smagas politraumas, bet otra stāvoklis esot nedaudz vieglāks, stāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša.

Negadījums noticis pēc pulksten 14. Ātrās palīdzības automašīnā atradās trīs cilvēki – šoferis un divi mediķi, bet nebija pacienu, jo brigāde bija ceļā pie slimnieka. Pēc avārijas izsaukumā nosūtīta cita ātrās palīdzības mediķu brigāde, informēja Bukša.

Komentāri (32)

Ģirtmens 02.06.2010. 19.45

Tadus tiesham vaig likt cietumaa, pats redzeeju, kaa BMW vadiitaajs uz Valdemara ielas nobrauca priekshaa ātriem, kaut vai skana un bakugunis bija dzirdamas pa gabalu, ja ātrie nebuutu nobremzeejuši būtu vel viena avaarija …

+3
0
Atbildēt

0

ivetao2007 02.06.2010. 17.47

Ja brauc ar bākugunim un tad tas, kas negriež ceļu, neapstājas, ir smags noziedznieks. Potenciāls slepkava. Un jā ir piedzēries, tad nositams kā traks sunis.

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu