Kosmosa vietā — Spīķeri • IR.lv

Kosmosa vietā — Spīķeri

3
Mārtiņš Zilgalvis, F64
Anda Burve-Rozīte

Vokālās grupas Cosmos puiši nolēmuši atvilkt elpu. Viens no viņiem – Andris Sējāns – kļuvis par Spīķeru koncertzāles māksliniecisko producentu 

Vēl martā Andris Sējāns kopā ar pārējiem Cosmos puišiem kāpa uz skatuves, lai dziedātu klausītājiem. Klāt jūnijs, un honorārus par koncertiem mūziķis vairs kādu laiku nesaņems. To vietā katru mēnesi noteiktā datumā – algu no valsts budžeta. 

«Esmu kļuvis par valsts darbinieku,» Andris smaida. Lai tiktu pie jaunā darba – Spīķeru koncertzāles mākslinieciskā producenta amata -, viņš izturējis konkursu. Spīķeros, kur mēģina un muzicē kamerorķestris Sinfonietta Rīga, Latvijas Radio koris, Andris tagad mēģinās iepūst savu daļiņu dzīvības. Piesaistīt vēl plašāku klausītāju loku. Izveidot jaunus, interesantus projektus. 

Jaunajam darbam, ko dabūjis pirms pāris mēnešiem, Andris ķēries klāt ar lielu entuziasmu. «Nav jau nekāds noslēpums, ka ar grupu Cosmos esam nolēmuši ieturēt pauzīti,» mūziķis atklāj. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu