Arī Mūrniece domā, vai startēt vēlēšanās • IR.lv

Arī Mūrniece domā, vai startēt vēlēšanās

86
Evija Trifanova, LETA

“Par to tiek domāts, vai palikt politikā,” saka iekšlietu ministre Linda Mūrniece

“Piedalīties vai ne – tā būs izšķiršanās arī daudziem citiem cilvēkiem, mani ieskaitot. Par to tiek domāts, vai palikt politikā, jo tamdēļ jāupurē diezgan daudz kas. Pie rokas var atrast atbildi: ja vajag, tad jādara, bet izšķiršanās noteikti nav viennozīmīga,” piektdien intervijā “Latvijas Avīzei” saka iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL), izjautāta par finanšu ministra Einara Repšes (JL) lēmumu nestartēt oktobrī gaidāmajās vēlēšanās.

Mūrniece norāda, ka Repšes lēmums ir “privāta izšķiršanās”, atzīstot, ka Repšes nekandidēšana ir zaudējums apvienībai “Vienotība”. Mūrniece arī uzsver, ka Repše nav norobežojies no “Jaunā laika”. “Tas nenozīmē, ka Repše norobežosies no mums, jo paliek kā “JL” biedrs, tā neizbēgami – mūsu partijas dibinātājs un veidotājs.”

Mūrniece intervijā arī atklāj, ka Repšem partija paredzēja “ļoti augstu vietu “Vienotības” sarakstā – atbilstošu popularitātei, ieguldījumam.”

Komentāri (86)

mary75 07.05.2010. 09.50

Mūrniece reizēm pārsteidzas un kļūdās, bet, tomēr, cenšas strādāt valsts interesēs, un pieredze nāk tikai ar gadiem, pie kam visas viņas vadītajās iestādēs pietiekami daudz “veco zaldātu”, kuri viņai kļūdīties piepalīdz, no kuriem valsts iestādes vajadzētu pamazām sākt tīrīt, bet, tas nav iespējams dažādu apstākļu dēļ.
Manuprāt, viņa, tomēr, paliks.

+11
0
Atbildēt

2

    Ivars Zvirbulis > mary75 07.05.2010. 14.46

    tad viņa valsts interesēs darba laikā spēlēja to hītu “ferma”? paldies par apgaismību ;-) http://neoidiotisms.blogspot.com/

    0
    0
    Atbildēt

    0

    andrisskrastins > mary75 07.05.2010. 10.02

    Piekrītu. Kļūdas viņai var pārmest, bet tas ka viņa ir godīga pret savu darbu – tas nav maz mūsu politikā. Vismaz viņa ir no retajām JL rindā, kas var normāli atcirst “mīļajiem” AŠ².

    +5
    0
    Atbildēt

    0

disassociative 07.05.2010. 12.23

Reizēm mazliet pārsteidzīga, bet kopumā ļoti simpātiska kā ministre. Ja vēl tiešām iztīrītu policiju no tur gadsimtiem iesēdējušiem kadriem, kas neko nedara, bet mētā pirkstiņus pa gaisu un patiesi pārveidotu policijas attieksmi pret cilvēkiem, tad varbūt pēc dažiem gadiem varētu teikt, ka policija Latvijā tiešām strādā cilvēku labā. Katrā ziņā Mūrniece ir no tiem JL biedriem, kas, būdami opozīcijā, daudz runāja, būdami valdībā arī dara.

+7
-1
Atbildēt

0

ievuliitis 07.05.2010. 14.03

Un no kura veidojuma būs lielāks labums?
Kāpēc valsts nozadzējiem un tiem, kas sēdēja opozīcijā, kuru viedokli atklāti ignorēja, piemēro un citus aicini piemērot, vienādu mērauklu?

+4
0
Atbildēt

2

    Driimeris > ievuliitis 07.05.2010. 14.21

    nozieguma līdzdalībnieki, arī pasīvi, parasti saņem sodu…

    0
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ievuliitis 07.05.2010. 14.38

    Un tie, kas turējās pretī, bet spēku samērs bija nevienlīdzīgs?

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu