Pēc abu vecāku nāves četri bērni ilgstoši paliek dzīvoklī vieni; jaunākais nomirst no bada • IR.lv

Pēc abu vecāku nāves četri bērni ilgstoši paliek dzīvoklī vieni; jaunākais nomirst no bada

36

Dobelē sociālajā mājā, visticamāk, no narkotiku pārdozēšanas atrasti miruši laulātie, kā arī no bada miris pāra deviņus mēnešus mazais zīdainis.

Kā šodien žurnālistus preses konferencē informēja Valsts policijas (VP) priekšnieks Ints Ķuzis, notikusī nelaime atklājās pēc tam, kad policija Dobelē saņēma iesniegumu no mirušās sievietes mātes, kura nevarēja sazvanīt savu meitu. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka dzīvoklim bijis atvērts logs un telpās dzirdami bērnu kliedzieni. Policija izsauca ugunsdzēsējus–glābējus, kuri iekļuva dzīvoklī pa logu.

Kā izteicās Ķuzis, policisti vēlāk ieraudzījuši šausminošu ainu. Dzīvoklī miris atrasts 1966. gadā dzimis vīrietis un 1993. gadā dzimusi sieviete, kā arī zem gultas atrasts miris deviņus mēnešus vecs bērns. Tika konstatēts, ka bērns nomiris badā.

Tāpat dzīvoklī bija trīs, četrus un piecus gadus veci bērni, kuri tagad nodoti aprūpei.

Noskaidrojies, ka pēdējo reizi jaunā sieviete bija redzēta pērn 27. decembrī. Tiek pieņemts, ka tajā dienā arī varētu būt iestājusies abu laulāto nāve.

Ķuzis pauda sašutumu arī par līdzcilvēku attieksmi. Viņš komentēja, ka vairākas dienas bērni dzīvoklī visu laiku raudāja, turklāt bija vaļā logs, taču neviens policijai neziņoja par dzirdētām bērnu raudām.

Vardarbīgas nāves pazīmes netika konstatētas, un patlaban ticamākā versija par nāves apstākļiem esot narkotisko vielu pārdozēšana.

Komentāri (36)

Miervaldis 10.01.2017. 20.22

Starp citu, komunistu partija Latvijā ir aizliegta, tātad jebkura komunisma propaganda ir dzēšama!

0
0
Atbildēt

0

Miervaldis 10.01.2017. 20.19

Redzi, Kremļa debilnacist edge-indran, kapitālisms ir labs cilvēkam, kurš draudzējas ar galvu. Tādi debiliķi kā tu ir spējīgi dzīvot tikai komunismā vai fašismā, kur tādus kā jūs bez žēlastības apkauj, mērdē badā un paverdzina. Tad jūs esat laimīgi. Cilvēcīgus dzīves apstākļus kremļnacisti nevar novērtēt un nemitīgi kvekšķ, trako. Tāpēc ka saprot tikai tpotālu teroru, kura demokrātijā nav.

0
0
Atbildēt

0

Miervaldis 10.01.2017. 20.17

Specveltījums Kremļa debilnacistam analfabētam valsts nodevējam edge-indran. Atklāšu tev, Kremļa nacist, noslēpumu – šis briesmīgais rietumu krātiņš ir atvērts. Ja nepatīk, vācies ārā!

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu