Krievijas politologs: Putins gatavs mirt kopā ar Krieviju • IR.lv

Krievijas politologs: Putins gatavs mirt kopā ar Krieviju

34
Krievijas prezidents Vladimirs Putins, aiz viņa ārlietu ministrs Sergejs Lavrovs. Foto: EPA/LETA

Caur Ukrainu Putins runājot ar ASV prezidentu Baraku Obamu un vadošo rietumvalstu līderiem

Krievijas prezidents Vladimirs Putins atrodas tādā stāvoklī, kad viņš ir “gatavs mirt kopā ar Krieviju”, trešdien Ukrainas telekanālam “Hromadske” atzina pazīstamais Krievijas politologs Staņislavs Belkovskis.

Viņš arī norādīja, ka Putins Ukrainas prezidentu Petro Porošenko neuztver kā līdzvērtīgu sarunu partneri, vēsta LETA/NBN.

Ukraina nav galīgais mērķis, bet gan placdarms sarunām ar Rietumiem, skaidroja politologs. Caur Ukrainu Putins runā ar ASV prezidentu Baraku Obamu un vadošo rietumvalstu līderiem.

“Ir vajadzīgi cilvēki, kas spētu Putinu pārliecināt par politiskās līnijas maiņu. Šādi potenciālie kandidāti it trīs – Romas pāvests Francisks, ASV eksprezidents Bils Klintons un Lielbritānijas ekspremjers Tonijs Blērs,” norādīja eksperts.

“Putins ir ļoti frustrēts, viņš ļoti cieš no tā, kas ar viņu notika, un viņš pieprasa kaut ko, kas varētu mazināt ļoti neveiksmīgās Austrālijas vizītes efektu,” skaidroja politologs.

Putins atrodas ļoti sarežģītā psiholoģiskā stāvoklī, un tas nesola labas politiskās sekas Krievijas pilsoniskajai sabiedrībai un Ukrainai. “Putins frustrācijas stāvoklī vienmēr atbild skarbi,” viņš atgādināja.

Putins nevēlas oficiālu karu ar Ukrainu, bet viņš varētu sākt neoficiālā kara jaunu posmu posmu, kāds jau tika pieredzēts augustā, brīdināja Belkovskis.

Konflikts Ukrainā aizsākās februārī, kad Krievija okupēja Ukrainai piederošo Krimas pussalu. Kopš aprīļa Maskavas atbalstītie un apbruņotie kaujinieki, diversanti un Krievijas regulāro vienību karavīri ieņēmuši plašus apvidus Luhanskas un Doņeckas apgabalos, Ukrainas austrumos.

Sodot Krieviju par Krimas aneksiju un Austrumukrainas destabilizāciju, Eiropas Savienība, ASV un citas rietumvalstis noteikušas sankcijas daudzām Krievijas augstākajām amatpersonām, Kremļa tuvākā loka cilvēkiem, kā arī Krievijas ekonomikas finanšu, aizsardzības un enerģētikas nozarēm.

 

Komentāri (34)

west 20.11.2014. 09.12

Tā kā citi ietekmes līdzekļi pret rietumiem vairs nav palikuši, tad atliek tikai atomšantāža, kā jau to varēja paredzēt. Šī blefa ietvaros ietilpst arī baumas par Putina neārstējamo slimību un slikto garīgo veselību, kuru spevciāli izplata viņa kantoris. Spēlīte saucas : “Apstājieties ! Es esmu psihs (neārstējami slims) un man zaudēt nav ko ! Izpildiet manus noteikumus, jeb citādi mēs visi mirsim kopā ! ”

Certams, ka rietumi neuzķersies uz šo kartējio blefu un turpinās režīma norakšanu.

Piedevēm vēl, nez vai pat vistuvākie Putina kalpi būs gatavi mirt kopā ar savu saimnieku, jo viņiem ir ko zaudēt. Drīzāk gan viņi to ziedos savas personīgās ādas glābšanai.

+19
0
Atbildēt

2

    andrejs > west 20.11.2014. 12.31

    Cerams, ka rietumi neuzķersies uz šo kartējio blefu

    ————————–

    pirmā uz šo blefu vēl pavasarī uzrāvās Merkele, kas visai pasaulei paziņoja, ka pUķins dzīvo “citā realitātē”. Varbūt tagad viņai ir nākusi apskaidrība, ka ar galvu vovočkam viss ir kārtībā.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    TanteSidra > west 20.11.2014. 21.57

    west “…Spēlīte saucas: “Apstājieties! Es esmu psihs (neārstējami slims) un man zaudēt nav ko! Izpildiet manus noteikumus, jeb citādi mēs visi mirsim kopā!”…”

    ~~~~~~~~~~~~~

    paldies, piekrītu visam, +++.

    vēl, izskatās ka viņi abi ir sadziedājušies. viens rāda uz otru un saka ka tas ir galīgi frustrēts un ar daktera zīmi, tas ir, – “psih na voļe končennij”.

    otrs sēž topless uz krūtīm saplēsis ķeļņašku un piekrīt: “o jā, – vseh porežu, vsem krov pušču, glaz čerez žepu naķanu”.

    tā ir taktika, visiem uz to vajadzētu trīcēt un piekāpties bet ar tiem kas jau zina krievus tas nenotiek.

    taču uz tādiem kas tos vēl švaki zina tas var iedarboties.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

Fikseris 20.11.2014. 08.58

Psihiski nelīdzsvarots klauns, “frustrēts”, kompleksiem apmāts un debīla tauta kura viņu atbalsta. Tūkstošiem bojā gājušo un drauds visai Eiropai.

Kaut kur agrāk jau redzēta bilde.

+19
-1
Atbildēt

1

    aivarsk > Fikseris 20.11.2014. 09.00

    Staļina parodija.

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

dzeris49 20.11.2014. 09.47

Pareizāk būtui teikt – Putins grib, lai Krievija, un, iepējams, ne tikai Krievija, mirtu līdz ar viņu, jo šis te kompleksainais puspulkvedis ar KGB deformētu apziņu vairs absolūti neorientējas reālajā situācijā, Austrālijā civilizētu valstu vadītāji, beidzot, skaidri norādīja viņa vietu, un uz to savādāk, kā ar kādu jaunu agresiju, iekšējo vai ārējo, viņš atbildēt nevar.

+18
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu