Koncertzālē "Palladium" šovakar grupas "Instrumenti" koncerts • IR.lv

Koncertzālē “Palladium” šovakar grupas “Instrumenti” koncerts

24

Ieejai  koncertā derīgas būs uz 23.novembra pasākumu iegādātās biļetes

Šovakar, 26.novembrī plkst.21 koncertzālē “Palladium” izskanēs saistībā ar Zolitūdes traģēdiju pagājušo sestdien atceltais grupas “Instrumenti” koncerts, raksta aģentūra LETA. Ieejai  koncertā derīgas būs uz 23.novembra pasākumu iegādātās biļetes. Taču ikviens, kam nebūs vēlme vai iespēja apmeklēt koncertu, “Biļešu servisa” kasē Rīgas Kongresu namā varēs samainīt biļetes pret naudu.

Šis būs viens no “Instrumentu” jaunā albuma “Procrastination” prezentācijas koncertiem. Kā iepriekš minēja grupas dalībnieks Reynsi jeb Reinis Sējāns, koncerti gan vizuāli, gan sajūtu ziņā tiks ieturēti albuma “Procrastination” īpašajās, uz maģiskām sajūtām balstītās noskaņās. Viņš minēja, ka katrs koncerts būs nedaudz savādāks. 

Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristaps Epners, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par grupas skatuvisko tēlu. 

 oncertos uz “Palladium” skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, basģitārists, divi pūtēji un divas fona vokālistes.  

Vairāk informācijas grupas mājas lapā

Grupas “Instrumenti” koncerti, kas veltīti jaunajam albumam “Procrastination”, koncertzālē “Palladium” notiks arī 28., 29. un 30.novembrī. Biļetes nopērkamas www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu