LU Botāniskajā dārzā skatāma izstāde "Pušķojam Ziemassvētkus" • IR.lv

LU Botāniskajā dārzā skatāma izstāde “Pušķojam Ziemassvētkus”

30
Publicitātes foto

Sestdienās un svētdienās līdz pat Ziemassvētkiem notiks paraugdemonstrējumi

Latvijas Universitātes (LU) Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā līdz 5.janvārim izstādē “Pušķojam Ziemassvētkus” apskatāmi adventes vainagi un dažādi Ziemassvētku rotājumi no dabas materiāliem, raksta aģentūra LETA.

Izstāde tapusi sadarbībā ar Botāniskā dārza draugu biedrību, kuras floriste Līga Pole un viņas domu biedres Zinta Bite un Kristīne Taupmane izveidojušas dažāda stila Ziemassvētku rotājumus, kas var iedvesmot skatītājus atraisīt fantāziju un veidot pašiem, tādējādi radot svētku sajūtu. 

Ielūkoties floristu amata noslēpumos būs iespējams, jo sestdienās un svētdienās līdz pat Ziemassvētkiem notiks paraugdemonstrējumi, kurus varēs vērot ikviens izstādes apmeklētājs, bet tie, kuri vēlēsies paši izgatavot kādu rotājumu, iepriekš piesakoties, laipni gaidīti uz meistardarbnīcām. 

Paraugdemonstrējumi notiks Palmu mājā no plkst.13 līdz plkst.13.40 sestdienās un svētdienās – 30.novembrī, 1., 7., 8., 14., 15., 21. un 22.decembrī. Meistarklases par tēmu “Adventes vainags” Palmu mājā notiks 30.novembrī, 1., 7. un 8.decembrī plkst.16, bet darbnīcas “Ziemassvētku rotājumi” paredzētas 14., 15., 21. un 22.decembrī plkst.16. Meistarklašu dalībniekiem iepriekš jāpiesakās pa tālruni 29196559. To apmeklējums būs par maksu.

Vairāk informācijas dārza mājas lapā

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu