Ķīpsalas hallē sāksies izstāde "Riga Photo Show 2013" • IR.lv

Ķīpsalas hallē sāksies izstāde “Riga Photo Show 2013”

28
Izstādes publicitātes attēls

Izstādē varēs uzzināt nozares jaunumus, novērtēt jaunumus foto un video tehnikas jomā, apmeklēt seminārus, meistarklases, piedalīties fotosesijās

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no šodienas, 21.novembra līdz 24.novembrim būs skatāma otrā foto un video tehnikas izstāde “Riga Photo Show”, raksta aģentūra LETA. 

Izstādē “Riga Photo Show 2013” varēs uzzināt nozares jaunumus, novērtēt jaunumus foto un video tehnikas jomā, apmeklēt seminārus, meistarklases un piedalīties fotosesijās. Izstādē vienuviet varēs apskatīt, izmēģināt un par izdevīgām cenām iegādāties patlaban jaunāko un aktuālāko foto un video tehniku. 

Visas trīs izstādes dienas divās konferenču zālēs interesenti tiks aicināti apmeklēt atzītu foto un video meistaru seminārus un meistarklases, kurās varēs uzzināt, kā fotogrāfijā izcelt sievietes sievišķību, kā veidot pirmo portfolio, kā nopelnīt ar fotobankām, kā profesionāli sagatavot fotogrāfijas žurnālam, kā ātri un kvalitatīvi apstrādāt lielu attēlu daudzumu un daudz ko citu. Seminārus un meistarklases vadīs Gunārs Binde, Aivars Drāznieks, Tatjana Vlasova, Oļegs Zernovs, Iveta Vaivode, Natālija Berezina, Andrejs Zavadskis, Ivs Zenne, Valdis Ošiņš un citi fotogrāfi. 

Tāpat izstādē varēs izvēlēties arī sev vispiemērotāko fotoskolu vai fotokursus, būs iespējams konsultēties ar foto kursu pasniedzējiem, iegūt atsauksmes par saviem darbiem un saņemt pievilcīgas atlaides apmācībām. 

Atšķirībā no pagājušā gada šogad izstādē varēs iepazīties arī ar fotostudiju piedāvājumu, piedalīties mini foto sesijās un uzzināt par foto grima īpatnībām. Līdzās foto un video tehnikas demonstrācijām izstādes dalībnieki piedāvās arī dažādas interesantas un izglītojošas aktivitātes. Izstādē tiks veikta arī kameru bezmaksas datu nolasīšana, profilaktiskā apskate, sniegtas tehniskas konsultācijas.

 “Riga Photo Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība “BT 1” ar “Nikon&I AM Photographer” atbalstu. Vienlaikus izstāžu centrā notiks otrā starptautiskā informācijas un komunikācijas tehnoloģiju izstāde “Riga COMM 2013” un tehnoloģiju konference “The Next Big Thing”.

Sīkāka rogramma atrodama izstādes mājas lapā

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu