Sākas "Instrumentu" albuma "Procrastination" koncertu sērija • IR.lv

Sākas “Instrumentu” albuma “Procrastination” koncertu sērija

17

Mūziķi sola, ka katrs no sešiem koncerts būs nedaudz savādāks

Šovakar, 21.novembrī plkst.19 Rīgā, koncertzālē “Palladium”, notiks pirmais no sešiem grupas “Instrumenti” koncertiem, kas veltīti jaunajam albumam “Procrastination”, raksta aģentūra LETA.

Grupas dalībnieks Reynsi jeb Reinis Sējāns izteicies, ka koncerti gan vizuāli, gan sajūtu ziņā tiks ieturēti albuma “Procrastination” īpašajās, uz maģiskām sajūtām balstītās noskaņās. Viņš minēja, ka katrs koncerts būs nedaudz savādāks. 

Koncerta scenogrāfisko daļu veido Uģis Olte, Lāsma Lagzdiņa un Kristaps Epners, savukārt Mārīte Mastiņa-Pēterkopa un Rolands Pēterkops rūpējas par grupas skatuvisko tēlu. Shipsi īpaši novērtē iespēju strādāt kopā Aināru Pastaru, kurš strādā ar gaismām un izdomā, kā tehniski koncertu novest līdz pilnībai. 

Koncertos uz “Palladium” skatuves līdzās Shipsi un Reynsi kāps vēl septiņi mūziķi – divi perkusionisti, basģitārists, divi pūtēji un divas fona vokālistes. 

Grupas “Instrumenti” mūziķi izteikušies, ka, viņuprāt, šie būs labākie koncerti grupas pastāvēšanas vēsturē. Koncerti “Palladium” notiks arī 22., 23., 28., 29. un 30.novembrī. Ieeja koncertzālē no plkst.19. 

Vairāk informācijas grupas mājas lapā

Biļetes cena Ls 20. Biļetes nopērkamas  www.bilesuserviss.lv

Komentāri (17)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu