TE! rudens sezonas noslēgums! • IR.lv

TE! rudens sezonas noslēgums!

21
NULL

Latvijas jaunatklāšanas raidījuma “TE!” rudens sezonas noslēdzošajā sērijā Pauls Timrots nolēmis inspicēt Jelgavu, Gustavs Terzens un Marta Selecka tiekas ar cilvēku-kosmosu Viļakā. Māris Olte jaunatklāj latviešu amata prasmi Bauskā, bet Māra Kampernova izdejo Rīgu.

Visas rudens epizodes var arī skatīties mājas lapā http://vfs.lv/2013/te/ un TE! sociālajos tīklos. TV raidījums TE! atgriezīsies jaunajā gadā.

Noslēdzošajā “TE! Tests” tematiskajā sadaļā Pauls Timrots savu ierasto tūrisma nezāļu ravēšanu veic Jelgavā. Tur viņš arī novērtē skeitparka pārvērtības.

Gustavs Terzens un Marta Selecka izlūko Malēniju. Vietējo vidū viņi atklājuši cilvēku kosmosu un laikapstākļu pareģi Vilu Bukšu. Igaunijas pierobežas cilvēku stāsts mijas ar vietu, no kuras redzams Munameģis.

Inspektorīte Māra Kampernova Rīgu nolēmusi izdejot. Rudens sezonu viņa noslēdz apmeklējot Kaņepes Kultūras centru un dejojot tango.

Māris Olte ar TE! Dara jaunatklāj latviešu amata prasmi Bauskā, viesojoties pie eļļu meistara un Rīgā pētot, kā cep dzīvo dārzeņu maizi.

 

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu