Eirokampaņas informatīvo klipu veidojis režisors Jānis Nords • IR.lv

Eirokampaņas informatīvo klipu veidojis režisors Jānis Nords

33
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Klipa mūzikas radītājs ir Raimonds Tiguls

Eiro ieviešanai veltītās kampaņas videoklipu veidojis jaunais režisors, “Oskaram” izvirzītās filmas “Mammu, es tevi mīlu” režisors Jānis Nords. Savukārt klipa mūzikas radītājs ir Raimonds Tiguls, aģentūru LETA informēja Finanšu ministrijā (FM).

Sagatavojot Latvijas iedzīvotājus pārejai no latiem uz eiro, informatīvo klipu sērija iepazīstinās ar Latvijas eiro monētas īpašo izskatu un izcelsmi, eiro kursu, algu un pensiju izmaksas kārtību, naudas maiņas iespējām un atgādinās par papildu informācijas iegūšanas veidiem – bezmaksas tālruni 8000 3000 un mājaslapu “www.eiro.lv”.

“No 2014.gada janvāra uz naudas vairs nebūs redzami daudziem Latvijas iedzīvotājiem tik iemīļotie, ar nacionālo identitāti saistītie attēli – ozols, viensēta, Daugavas loki. Tomēr tie nekur nepazūd – tie paliek Latvijā, dodot vietu citam spēcīgam tēlam – tautumeitai no Ulmaņlaiku pieclatnieka, kas visos laikos simbolizējusi brīvību un devusi cerību. Tā būs visu gaidīta atkalsatikšanās. Milda atgriežas Eiropā,” norādīja FM.

Latvija eirozonai pievienosies nākamgad.

Eiro ieviešanas informatīvo kampaņu īstenos SIA “Mooz!” un SIA “Komunikācijas aģentūra”. Aģentūras “Mooz!” radošais direktors Ēriks Stendzenieks iepriekš informēja, ka eiro ieviešanas informatīvās kampaņas radošā ideja balstās uz dabas likumu – viss aug un attīstās. Kā no zīles izaug ozols, kā no kūniņas izkūņojas taurenis, tā arī lats ir izaudzis, attīstījies un kļūs par eiro, iepriekš teica Stendzenieks.

 

Komentāri (33)

Inese 16.09.2013. 13.21

“Oskaram” izvirzītās filmas “Mammu, es tevi mīlu” režisors Jānis Nords
===========================

Var jau melot, bet ne nu tik traki. Zaglēna Norda “filma” nav izvirzīta Oskara balvai.

+1
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu