Liepājas uzņēmējs Griģis pasludināts par maksātnespējīgu • IR.lv

Liepājas uzņēmējs Griģis pasludināts par maksātnespējīgu

24
Uzņēmējs Andris Griģis. Foto: Lita Krone, LETA

Sākta bankrota procedūra

Liepājas uzņēmējs Andris Griģis pasludināts par maksātnespējīgu, liecina Maksātnespējas reģistra informācija. Liepājas tiesa uzņēmēja maksātnespēju pasludinājusi 3.jūlijā, līdz ar to attiecīgi sākta viņa bankrota procedūra.

Kreditoru prasījumi pret parādnieku jāiesniedz Griģa maksātnespējas administratoram Raivo Sjademem viena mēneša laikā, norādīts Maksātnespējas reģistrā.

Kā informēja Liepājas tiesā, maksātnespējas process pasludināts pēc paša Griģa pieteikuma atzīt viņa maksātnespēju. “Nav nekādu komentāru,” aģentūrai LETA sacīja Griģis, taujāts par maksātnespējas pieteikuma iemesliem.

Saskaņā ar “Firmas.lv” informāciju Griģim pilnībā pieder divi uzņēmumi – nekustamo īpašumu kompānija “B.V.L”, kas 2010.gadā pasludināta par maksātnespējīgu, kā arī “Keramos”, kura darbības veids nav norādīts.

Uzņēmēja īpašumā ir arī 50% “Mūkusalas biroju centra” un “Vecpilsētas viesnīcas” daļu. Abi minētie uzņēmumi pasludināti par maksātnespējīgiem attiecīgi 2010.gadā un 2011.gadā.

Griģim iepriekš piederējušas daļas vēl vairākos uzņēmumos, tostarp SIA “Kurzemes bekons”, SIA “Vaiņodes bekons”, kā arī maksātnespējīgajos “Livland Hotels”, “Property Pool” un “MIG Holdings”.

 

Komentāri (24)

Inese 04.07.2013. 15.59

Pirmā dzirdēšana par tādu. Vienīgais, KNAB mājaslapā redzams, ka Griģis bijis Jaunā laika un Tautas partijas ziedotājs.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu