Rīgā sāksies 13.starptautiskais mūzikas festivāls "Rīgas ritmi" • IR.lv

Rīgā sāksies 13.starptautiskais mūzikas festivāls “Rīgas ritmi”

29
Šovakar Kalnciema kvartālā uzstāsies džeza vokāliste Evilena Protektore no Latvijas un "Ocean Versus Daughter" no Čehijas

Festivāls dažādās Rīgas vietās turpināsies līdz sestdienai. 

Šodien Rīgā ar plašu pasākumu programmu sāksies 13.starptautiskais mūzikas festivāls “Rīgas ritmi”, kas dažādus sarīkojumus pilsētā piedāvās baudīt līdz 6.jūlijam. 

Šī vakara festivāla galvenie viesi būs jaunā afrikāņu džeza māksliniece Somi un šā gada “Grammy” balvas ieguvējs Roberts Glaspers, kuru uzstāšanās plkst.19 sāksies Rīgas Kongresu namā. Biļetes nopērkams www.bilesuserviss.lv

Plkst.20 atpūtas parkā “Egle” uzstāsies mūzikas projekts “Frank /Pashkevich Experience” un Dominion Man, bet Kalnciema kvartālā no plkst.20 uzstāsies multinacionālā apvienība “K.Trio”, džeza vokāliste Evilena Protektore no Latvijas un “Ocean Versus Daughter” no Čehijas. 

Vakara turpinājumā muzikālā programma būs baudāma arī uz kuģīša “Misisipi”, kur pasākums sāksies plkst.23.30. Šajā pasākumā piedalīsies piecpadsmit gadus vecais slovāku džeza ģitārists Andreas Varadija, uzstāsies “Riga Jazz Quartet” un arī “Ocean Versus Daughter”.

Vairāk informācijas www.rigasritmi.lv

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu