Miera ielas Vasarsvētki bērniem • IR.lv

Miera ielas Vasarsvētki bērniem

24
Publicitātes foto

Festivāla „Miera ielas Vasarsvētki” ietvaros 18.maijā paredzēta īpaša svētku programma bērniem. Visas dienas garumā, jau no pulksten 11 Miera ielas mazākos apmeklētājus gaidīs interesantas un aizraujošas aktivitātes.

Uz brīvdabas skatuves Annas ielā pasākumu atklās Rīgas Skolēnu pils akordeonistu ansamblis „Opuss”, savukārt nedaudz vēlāk turpat notiks divas leļļu teātra izrādes – plkst. 12 „Kas zaķīti pasargās?” profesionālo skatuves mākslinieku apvienības “KILI-KILI” izpildījumā, plkst. 14 leļļu teātra izrāde “Brīnumskapis”.

Bērni ar vecākiem ir gaidīti arī izdevniecības „Neputns” izdotās bērnu grāmatas „Maskačkas stāsts” atvēršanas svētkos kafejnīcā „TAKA” plkst. 12. Savukārt pie Rīgas Dzemdību nama pasākumā “Kā noganīt dzejoli?” izdevniecība “Liels un mazs” plkst. 13 kopā ar māksliniekiem pirmoreiz izvedīs ganībās sešus mazus „Bikibukus” – jaunas dzejas bilžu grāmatiņas.

Mazākajiem pasākuma apmeklētājiem būs sarūpētas vairākas radošās darbnīcas. Būs iespēja piedalīties TJN „Annas2″ izglītojošās aktivitātēs un mini rallijā, Martas Ģibietes brīnišķo stiklu darbnīcā, Ievas Grases mālu studijā, „Vegan.lv” papīra dzīvnieku locīšanas un zīmēšanas darbnīcā, sveču darbnīcā, pompom puķu veidošanā, kā arī „Cronquist” papīra izgatavošanas un dekorēšanas darbnīcā. Savukārt tējnīca „Illuseum” piedāvā hennas zīmējumus uz ķermeņa un draudzības rokassprādžu pīšanu.

Ikviens uz sava līdzpaņemtā krekliņa vai auduma maisiņa varēs uzdrukāt savu izveidoto zīmējumu komiksu žurnāla “KUŠ!” drukas darbnīcā, savukārt „M50″ un „Lustes” sietspiedes darbnīcā varēs uzdrukāt nemierīgo Miera ielas atribūtiku.

Pasākumu organizē biedrība „Miera ielas Republika”. Vairāk informācijas par festivālu meklēt www.mieriela.lv vai https://www.facebook.com/Mieriela

 

Komentāri (24)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu